Училась в 1 заведении
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
Майстер готельно ресторанної справи.
Тернопіль, 2026
Дополнительная информация
Про себе
Закінчила три роки навчання в Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі, навчалася на спеціальність кухар,офіціант,бармен.
У 2024 році знову вступила в той самий заклад на професію "готельно ресторана справа".
Досвід роботи: працювала у Польщі у кав'ярні ,спершу мила посуд та всі інші прибор; приблизно за місяць перейшла на кухню готувала салати ,картоплю ,смажила омелети ,оформлювала їжу ,та подавала ,сервірувала столи , від того самого підприємця пішла працювати в ресторан, де готували у великих порціях супи , другі страви та багто іншого. Працювала у Польщі 4 місяці.
Після Польщі працювала у м. Тернопіль.
На 2 курсі навчання проходила практику у ресторані "Едем" після практики ще пропрацювала пів місяця взагльному працювала майже 3 місяці( працювала на холодному віділі ,готувала різні салати,солодощі, холодні закуски,нарізки та багто іншого) на 3 курсі працювала у кафе " Роуд" 5 місяців( працювала на заготівельному цеху ,готували 1 та 2 страви,ліпила вареники,пельмені, чистила овочі ).
У 2024 році знову вступила в той самий заклад на професію "готельно ресторана справа".
Досвід роботи: працювала у Польщі у кав'ярні ,спершу мила посуд та всі інші прибор; приблизно за місяць перейшла на кухню готувала салати ,картоплю ,смажила омелети ,оформлювала їжу ,та подавала ,сервірувала столи , від того самого підприємця пішла працювати в ресторан, де готували у великих порціях супи , другі страви та багто іншого. Працювала у Польщі 4 місяці.
Після Польщі працювала у м. Тернопіль.
На 2 курсі навчання проходила практику у ресторані "Едем" після практики ще пропрацювала пів місяця взагльному працювала майже 3 місяці( працювала на холодному віділі ,готувала різні салати,солодощі, холодні закуски,нарізки та багто іншого) на 3 курсі працювала у кафе " Роуд" 5 місяців( працювала на заготівельному цеху ,готували 1 та 2 страви,ліпила вареники,пельмені, чистила овочі ).
Оксана
Оксана
Помічник кухаря
Тернополь
неполная занятость
Характер работы: стажировка / практика
Обновлено 7 часов назад