Работала в 3 компаниях   8 лет 6 месяцев

Негосударственные организации / NGO, АПК (Агропромышленный комплекс), Другое

Проектний менеджер

Red Cross Ukraine

Негосударственные организации / NGO

1 год 11 месяцев

02.2022 - 01.2024

Координатор кількох гуманітарних проектів ( забезпечення гуманітарною підтримкою ворожих верств населення та інвалідів, координація та транспортування маломобільних людей та людей похилого віку, приймання та розподіл ВПЗ по центрах евакуації та забезпечення їх потреб, створення з нуля та реалізація проекту підтримки власників тварин кормами). Основними обов'язками були: Написання проекту. Планування, складання бюджету та його реалізація; Спілкування зі спонсорами, донорами, фондами (за допомогою чого вдалося залучити 4 нових спонсорів до постійної співпраці, наприклад, у проекті допомоги власникам тварин); та ведення договорів , звітної документації донорам та підготовка звітів щодо виконання проектів; Побудова та контроль за операційними процесами в проектній команді; Підтримка здорової та комфортної атмосфери в команді. За період роботи в Миколаївській організації Товариства Червоного Хреста України здобула величезний досвід у різноманітних гуманітанрних проектах дій та збройних конфліктів, а також у написанні грантів, логістиці, організації заходів та пунктів розповсюдження допомоги, написання звітів з проведеної роботи та зведення бюджетів; удосконалила навички командної роботи, спілкування із представниками суспільного, політичного, приватного та інших секторів, а також спілкування та висвітлення результатів роботи у ЗМІ.

Фахівець з персоналу

ЕРІДАН ГРУП, ТОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 4 месяца

09.2020 - 01.2022

Event manager

Власна event агенція

Другое

5 лет

05.2014 - 05.2019

Ключевая информация

Я кваліфікований менеджер проектів із понад шість років досвіду, знання економічних принципів, завдяки моєму академічному досвіду здобуття ступенем Магістра з економіки по спеціальності Менеджер Організацій з повною стипендією. Крім того, маю різноманітний досвід роботи з персоналом, створення та координації проектів у гуманітарній сфері, досвід у проведенні та організації заходів та подій, що сприяло аналітичному мисленню та творчості. Маю достатню впевненість в управлінні проектами та персоналом, а також уміння організовувати та визначати пріоритети кількох завдань. Здатність працювати в різноманітній команді та встановлювати та підтримувати хороші робочі стосунки у мультиетнічному, мультикультурному середовищі. Володію впевнено українсько, російською мовами, маю середній рівень розмовної англійської мови - наразі впевненіше в листуванні, постійно в процесі вивчення англійської мови більш поглиблено. Маю активну життєву позицію і так як зараз міняю місце проживання і переїжджаю до Києва, то метою є робота в компанії, яка розвивається і є перспективи для моєї самореалізації як спеціаліста, з обов'язковим пунктом надання користі людям.

Училась в 3 заведениях

миколаївський морський ліцей ім Александрова

Миколаїв, 2016

Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова

Інженерно-економічний факультет / Менеджмент організацій

Миколаїв, 2011

зош № 51

Миколаїв, 2008

Владеет языками

Английский

средний

В1

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс лекцій з гуманітарного права від тренерів ТЧХУ

Миколаїв, 2024

Курс першої психологічної допомоги від Товариства Червого Хреста України

Миколаїв, 2023

Курс першої домедичної допомоги від Товариства Червого Хреста України

Миколаїв, 2022

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

досвід водіння з 2011року.

Захоплення та інтереси

Фотографія, дизайн інтер'єру, мистецтво, стиль, подорожі, активний відпочинок та біг.

Особисті якості

комунікабельність, здатність швидко мислити і приймати рішення, вміння працювати в команді , креативність, вміння розв'язувати проблеми

Ольга Юріївна

Менеджер соціальних проєктів

Киев

Шевченковский район

35 000 грн.

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 2 дня назад