Работал в 8 компаниях   42 года 8 месяцев

Строительство

Приватний підприємець у сфері проектування, будівництва та експлуатації

ФОП

Строительство

12 лет 5 месяцев

01.2012 - по настоящее время

Приватний підприємець у сфері проектування, будівництва та експлуатації.

Як головний інженер проектів організовував реконструкцію об'єктів та проектування систем опалення, водопостачання, каналізації, кондиціонування, електричних мереж. Здійснював авторський нагляд за ходом робіт. Керував будівельними роботами та влаштуванням інженерних мереж. Приймав у складі комісій об'єкти в експлуатацію. Забезпечував взаємодію із державними органами у сфері пожежної безпеки, архітектури, містобудування, екології, а також енергопостачальними організаціями. Прикладом таких робіт, зокрема, є об'єкти:

Переобладнання під житлові квартири половини 9ти поверхового гуртожитку ВПУ №29 за адресою вул. Єрошенка 20, а також 5ти поверхового гуртожитку ЛВПХУ №12 за адресою вул. Гніздовського 4.

Організація будівельно-монтажних робіт з влаштуванням опалення, водопостачання, каналізації, кондиціонування, електричних мереж в житлових будинках за адресами вул. Гречана 27, Ніжинська 44, Дорошенка 50, Терлецького 115А, Гоголя 13 зі здачею їх в експлуатацію.

Реконструкція комерційних приміщень з поглибленням та підсиленням фундаментів і влаштування підвального поверху. Перепрофілювання приміщень під аптеку за адресою вул. Хімічна 22.

Розробка проектів реконструкції систем вентиляції та організація виконання цих робіт у навчально-виробничих корпусах та їдальнях ВПУ №20 та ЛВПХУ №12 за адресами вул. Широка, 83 та Широка 79.

Забезпечував здачу в експлуатацію об'єктів.

Головний інженер-конструктор.

ТОВ «Діг Білдінг»

Строительство

3 года

01.2009 - 01.2012

Керівництво групами проектування торгівельних та офісних об'єктів.

Приватний підприємець у сфері проектування, будівництва та експлуатації

ФОП

Строительство

6 лет

01.2003 - 01.2009

Організовував будівельні роботи та проектування великої кількості промислових, торгівельних, офісних та житлових об'єктів, які включали складні технічні рішення. Наймання та контроль підрядників, складання кошторисів та контроль за їх дотриманням.

Зокрема, як головний інженер проектів організовував розробку документації та роботи з відновлення зруйнованих через пошкодження каналізаційного колектора конструкцій приміщень магазинів, перепланування з надбудовою цих приміщень під діловий центр за адресою вул. Панча 7А. Для цього ж об'єкту запроектовано системи опалення, водопостачання, каналізації, кондиціонування, електричні та теплові мережі.

Очолював розробку проекту перепрофілювання частини офісних приміщень вказаного ділового центру на готель та ресторан, що, в тому числі, включало реконструкцію інженерних мереж.

Здійснював авторський нагляд на всіх етапах будівництва. В складі комісії приймав в експлуатацію.

заступник директора з питань будівництва.

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело»

Строительство

4 года

01.1999 - 01.2003

Керував будівництвом НРЦ «Джерело», укладав договори з підрядними організаціями, контролював хід виконання робіт, у тому числі, будівельно-монтажних та з влаштування опалення, водопостачання, каналізації, кондиціонування, електричних мереж. Самостійно розробив конструктивне вирішення та проект дахової котельні, умови розташування якої були пов'язані із особливими технічними труднощами.

Окремими чергами запускав об'єкт в експлуатацію. Керував інженерним та технічним персоналом, який забезпечував експлуатацію об'єкта (11 осіб). Підбирав працівників,3 перевіряючи кваліфікацію, розподіляв обов'язки, перевіяв хід виконання завдань. Забезпечував взаємодію із державними органами, які здійснюють нагляд у сфері пожежної безпеки та безпеки праці, архітектури, містобудування, екології, санітарного та епідеміологічного благополуччя.

Заступник директора

Компанії групи «Спецбудмонтаж», у тому числі: начальник проектно-розрахункової групи - ТзОВ «Спецбудсервіс», директор ТзОВ «ІБК Будінтех»

Строительство

2 года

01.1997 - 01.1999

Керівник групи інженерів-конструкторів.

Проектний інститут «Укрзахідцивільпроект»

Строительство

8 лет 1 месяц

12.1988 - 01.1997

інженер-конструктор

Виробниче підприємство «Львіватоменергоремонт»

Строительство

4 года

12.1984 - 12.1988

інженер-конструктор

Проектний інститут «Діпроміст»

Строительство

3 года

12.1980 - 12.1983

Ключевая информация

Посвідчення водія - категорії «В» та «С». У власності - легковий автомобіль.

Учился в 1 заведении

Львівський політехнічний інститут

будівельний факультет

Львів, 1981

Владеет языками

Немецкий

базовый

Польский

средний

Украинский

родной

Юрій

Виконавчий директор, виконроб, головний інженер, інженер проектів.

Львов

65 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 дней назад