Работала в 7 компаниях   18 лет 3 месяца

Строительство, Финансовые услуги, Другое, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Медицина и Здравоохранение

Головний бухгалтер

ТОВ НГЕ Проєкт

Строительство

7 месяцев

11.2023 - по настоящее время

Головний бухгалтер

Тов "Інфраред Констракшн"

Строительство

3 месяца

08.2023 - 11.2023

Відповідальність, щодо забезпечення контролю перелічених нижче завдань:Формування облікової політики з питань бухгалтерського обліку з розробкою заходів щодо її реалізації. Розробка положень і рекомендацій;Розподіл обов’язків між працівниками бухгалтерського відділу;Планування подання бухгалтерських та податкових звітів;Проведення аудиту;Співпраця з аудитом;Проведення обліку з накопичення ОЗ та ТМЦ;Брати участь у проведенні інвентаризаційної роботи на підприємстві, оформленні матеріалів, пов’язаних з нестачею та відшкодування втрат від нестачі, розкрадань і псування активів підприємства;Підготовка та подача бухгалтерської та податкової звітності;Оптимізація роботи бухгалтерського відділу;Планування роботи;Розподіл обов’язків між працівниками бухгалтерського відділу;У межах своєї компетенції підписувати і візувати документи (візування договорів на постачання будівельних матеріалів та Актів приймання-передачі виконаних робіт тощо);Надання методичної допомоги працівникам підрозділів підприємства з питань бухгалтерського обліку, контролю і звітності;Підготовка повного пакету підтверджуючих документів до актів приймання виконаних будівельних робіт взаємодія з податковими органами з питань звірок, отримання довідок, надання відповідей на запити та ін.

Внутрішній аудитор

ПП " АФ" Аудит-Оптім

Финансовые услуги

6 месяцев

01.2023 - 07.2023

Проведення аудиту, перевірок правильності ведення податкового, бухгалтерського обліку та дотримання податкового законодавства, законодавства про працю, кадрових питань, бухгалтерських стандартів іншого законодавства в частині правильності нарахування заробітної плати, витрат на відрядження та інших виплат, нарахування та утримання податків, зборів і внесків з заробітної плати та інших виплат, повноти та своєчасності сплати їх до бюджету;– участь у створенні робочих документів щодо аудиту;– проведення окремих документальних перевірок – підготовка коментарів до законодавчих документів, нормативних актів, листів міністерств щодо податкового, бухгалтерського законодавства, законодавства про працю;– ведення обліку товариства, що припинило діяльність;– приймання участі у проведенні семінарів (внутрішніх та зовнішніх);– виконання доручень, що стосуються підготовки переліку документів (у вигляді консультацій) до акту надання консультаційних послуг та щодо створення бібліотеки нормативних та консультативних документів (пошук, сканування, копіювання, найменування нормативних актів, статей і т. ін.).

Головний бухгалтер

Представництво ТОВ СТГ Инжиниринг

Другое

11 лет 3 месяца

03.2011 - 06.2022

Головний Бухгалтер Функціональні обов’язки:— ведення бухгалтерського та податкового обліку;— здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк; Медок; електронний кабінет.— надання оперативної інформації по залишках, контроль своєчасності платежів, відстеження парафій на розрахункові рахунки;— контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами 361, 631 рахунки);— податкове планування; розрахунок і перерахування податкових платежів, складання і здача податкової та бухгалтерської звітності;— налагодження документообігу з філією та відокремленими підрозділами;— контроль дебіторської та кредиторської заборгованості;— взаємодія з податковими органами, позабюджетними фондами;— облік ТМЦ, списання ГСМ витрат, ведення касових та банківських операцій, нарахування і розрахунок зарплати; лікарняних, нарахування відпустки, декретних. Проведення інвентаризації. Участь у перевірці та погодження договорів з контрагентами і пов’язаних з ними документів;— підготовка регулярної звітності по ключовим показникам роботи;— керівництво відділом (2 чол)— Складання та здача звітності по МСФЗ— Проходження аудиторскіх та податкових перевірок. Складання статистичної та податкової звітності в повному обсязі. Ведення кадрового обліку на підприємстві.

Ведення ФОП друга та третя групи.

бухгалтер аудитор

Тов АОРА

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 6 месяцев

08.2008 - 02.2011

Бухгалтер-аудитор Функціональні обов’язки:— контроль складських залишків, контроль за списанням товару зі складу;— ведення операцій по руху ТМЦ, облік надходження, реалізації товару;— прийом, контроль і обробка первинної документації;— ведення документів по складу;— формування документації по списанню товарів;— участь в проведенні інвентаризації.ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі;— відновлення обліку;— постановка обліку виробничих операцій;— складання бухгалтерської та податкової звітності;— ведення кадрової документації;— розрахунок заробітної плати; Ведення ЗЕД на підприємстві

бухгалтер

ТОВ Термоізол-К

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 6 месяцев

05.2003 - 11.2004

червень 2003 р. – грудень 2004 р. ТОВ «Термоізол-К, м. Київ.Бухгалтер Функціональні обов’язки:— ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі;— відновлення обліку;— постановка обліку виробничих операцій;— складання бухгалтерської та податкової звітності;— ведення кадрової документації;— розрахунок заробітної плати;— укладання договорів.

бухгалтер

СП ТОВ Таблетка

Медицина и Здравоохранение

1 год 2 месяца

02.2002 - 04.2003

Помічник бухгалтера Функціональні обов’язки:— касові операції;— бух облік матеріалів;— виставлення рахунків клієнтам;— укладання договорів.

Ключевая информация

  • - володію комп'ютером (Знання MS Office, 1С: Бухгалтерія, Медок.); Microsoft Excel
  • - володіння оргтехнікою: факс, принтер, сканер, копіювальне обладнання, офісна АТС;
  • - досвід ведення бухгалтерського та податкового обліку від первинної документації до формування та здачі звітності до контролюючих органів;
  • - досвід роботи з контролюючими органами та зовнішніми аудиторами;
  • - досвід проходження перевірок контролюючими органами;
  • - уміння працювати в системах «Банк-Клієнт», «Інтернет-банк»;
  • - досвід формування платіжних доручень і вимог;
  • - досвід підготовки та підписання контрактів;
  • - знання податкового законодавства;
  • - досвід ведення переговорів;
  • - уміння працювати в команді;
  • - навички управління персоналом;
  • - навички ведення податкової звітності;
  • - атестат професійного бухгалтера;
  • - грамотна письмова і усна мова;
  • - знання мов: українська - рідна; російська - вільно володію;
  • Ведення ФОП друга та третя група

Училась в 1 заведении

Київський національний торговельно-економічний університет

облік і аудит, фінанси, економічна;

Київ, 2005

Наталія

Бухгалтер, головний бухгалтер

Киев

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад