Работала в 8 компаниях 10 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
Керуючий рестораном швидкого харчування
Pasta Mia
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
03.2023 - 10.2023
Контроль якості продукції,та термінів зберігання в теплових та холодильних вітринах
Журнали,графіки,табелі, організація роботи персоналу
Проведення співбесід, подання всіх документів,робота з відділом кадрів
1С бухгалтерія,звіти, списання, сортування, інвентаризації, нарахування заробітної плати
Контроль якості страв,технологічних карт і роботи кухарів з ними
Чистота,якість обслуговування, дотримання стандартів та норм
Робота з командою та в команді)
старший адміністратор
ресторан "Diverso"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 8 месяцев
12.2020 - 08.2023
Прийняття, організація,контроль видачі, обслуговування банкетів.. орієнтація на кожного гостя.
Контроль всіх санітарних норм,та робота з сервісними працівниками
Написання та контроль графіків,табелів
Робота з маркетологами
Комунікація з кухнею,шеф поваром
Вирішення конфліктних ситуацій
Навчання та стажування адмін персоналу
Керуючий
Hyqqa pati bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
03.2022 - 07.2022
Розробка та узгодження меню з кухнею та узгодження з керівництвом.
Робота з постачальниками,контроль залишків, інвестиції.
Графіки,табелювання,видача заробітної плати .
Ведення касової дисципліни.
Контроль роботи всіх ланок ресторану.
Проведення мотиваційних зборів.
Орієнтація всіх заходів по залученню гостей.
Співпраця з маркетологами, проведення та організація фуд зйомок.
Організація та мотивація команди.
Адміністратор ресторану
ресторан "Diverso"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 1 месяц
09.2019 - 10.2021
Бронювання,зустріч,посадка, контроль термінів видачі та якості страв виданих в зал.Вирішення всіх конфліктних,або спорних ситуацій.
Касова дисципліна:звіти,журнали,закриття дня,розрахунок банкетів.
Банкети: організація оформлення, проведення, контроль обслуговування, розрахунок, зворотній зв'язок.
Організація роботи команди, табелювання,складання графіків, контроль виходів ,навчання, персоналу.
Робота з технічним персоналом, контроль чистоти,та дотримання чек-листів.
Робота з кухнею:розробка сезонних меню, організація та контроль таймінгу видачі посадки та банкетів.
Робота з постачальниками.
Організація подій та вечірок.
Офіс-менеджер
"Еталон"
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
1 год
12.2013 - 12.2014
Менеджер бару
готель "Прага"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 9 месяцев
03.2009 - 12.2013
Бармен
готель "Прага"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 2 месяца
10.2008 - 12.2013
Офіціант
готель "Прага"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
06.2008 - 10.2008
Училась в 1 заведении
Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
фізичний/Фізична та біо-медична електроніка
Ужгород, 2008
Владеет языками
Английский
средний
Русский
свободно
Украинский
родной
українська
Олександра Володимирівна
Олександра Володимирівна
Керуючий рестораном
Черновцы
Готов переехать: Черновцы, Ужгород
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад