Работала в 4 компаниях   12 лет 4 месяца

АПК (Агропромышленный комплекс)

Начальник виробничо-технологічної лабораторії

ТОВ СП "НІБУЛОН"

АПК (Агропромышленный комплекс)

7 лет

06.2017 - по настоящее время

1. Забезпечує здійснення вимірювань у ВТЛ в межах сфери законодавчо регульованої метрології відповідно до Переліку вимірювальних можливостей ВТЛ, визнаного та затвердженого представником метрології, а також проводить роботи щодо дослідження та опанування нових методів аналізів та випробувань, розробляє методичні зазначення на специфічні лабораторні роботи та випробування.
 2. Сприяє реалізації та виконанню вимог документів систем управління якістю, що впроваджуються на підприємстві та стосуються роботи  ВТЛ.
3. Забезпечує безперервну роботу ВТЛ, виконання нею задач і функцій, встановлених діючими нормативними актами.
4. Забезпечує дотримання і впровадження у ВТЛ державних стандартів і технічних умов на зерно та на методи визначення його якості.
5. Забезпечує організацію контролю якості зерна при його надходженні автомобільним, (залізничним та водним) транспортом; якості зерна і зернових відходів при їх відвантаженні; якості зерна при його очищенні на сепараторах та якості зернових відходів, які при цьому утворюються; якості зерна в процесі сушіння на зерносушарках.
6. Забезпечує організацію контролю, в установлені діючими інструкціями терміни, за якістю та станом партій зерна, що зберігаються та слідкує за проведенням необхідних заходів по забезпеченню схоронності та якості.
7. Забезпечує достовірну оцінку якості зерна і зернопродуктів.
8. Забезпечує правильне і у встановлені строки складання звітності про якість партій зерна, що заготовлені і зберігаються.
9. Бере участь в розробці технологічних схем, планів приймання і розміщення зерна, внесенні змін у технологічний процес.
10. Бере участь у перевірці готовності матеріально-технічної бази зернового складу перед прийманням  зерна нового урожаю.
11. Вивчає і впроваджує передовий досвід організації технологічного контролю якості, впроваджує нове лабораторне обладнання, слідкує за появою і придбанням нових стандартів, технічних умов та іншої НМД, вивчає і впроваджує передові прийоми в організації робіт ВТЛ.
12. Забезпечує контроль за зараженістю зерна при прийманні і зберіганні, бере участь у розробці заходів по боротьбі із зараженістю шкідниками хлібних запасів та слідкує за їх виконанням в установлені строки.
13. Забезпечує контроль за санітарним станом виробничих і складських приміщень, виробничого обладнання, території зернового складу, а також за санітарним станом автомобілів, вагонів, суден, барж, призначених для відвантаження зерна.
14. Перевіряє якість робіт з механічної очистки, дезінсекції та дератизації складських та виробничих приміщень і території зернового складу.
15. Бере участь в інвентаризації зерна.
16. Бере участь у розгляді розбіжностей з постачальниками зерна з питань якості, складає рекламації, акти спільного визначення якості.
17. Контролює правильність ведення книг кількісно-якісного обліку хлібопродуктів (форма № 36).
18. Контролює правильність ведення лабораторних журналів, правильність і точність виконання працівниками ВТЛ методик при виконанні аналізів; своєчасно оформлює результати аналізів і вимірювань.
19. Забезпечує оформлення документів, які засвідчують якість зерна та відповідність показників цих документів фактичній якості.
20. Керує працівниками ВТЛ та розподіляє між ними обов'язки, розробляє посадові інструкції.
21. Забезпечує правильне зберігання у ВТЛ проб зерна.
22. Забезпечує правильне зберігання у ВТЛ хімічних реактивів.
23. Здійснює облік лабораторного обладнання та засобів вимірювальної техніки ВТЛ; забезпечує їх збереження, справний стан та правильне використання; організовує його своєчасний ремонт та державну повірку.
24. Складає заявки на придбання лабораторного обладнання, приладів, засобів вимірювальної техніки, інвентарю, посуду та хімічних реактивів. Організовує та координує роботи з підготовки та проведення тендерів, координує своєчасне укладання договорів з організаціями.

Заступник начальника ВТЛ

ТОВ СП "НІБУЛОН"

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 6 месяцев

11.2014 - 05.2017

1.  Забезпечує здійснення вимірювань у ВТЛ в межах сфери законодавчо регульованої метрології відповідно до Переліку вимірювальних можливостей ВТЛ, визначеного та затвердженого представником метрології, а також проводить роботи щодо дослідження та опанування нових методів аналізів та випробувань, розробляє методичні зазначення на специфічні лабораторні роботи та випробування.
2. Сприяє реалізації та виконанню вимог документів систем управління якістю, що впроваджуються на підприємстві та стосуються роботи ВТЛ.
3. Забезпечує своєчасну оцінку якості зерна при його надходженні автомобільним, залізничним та водним транспортом, якості зерна і зернових відходів при їх відвантаженні; якості зерна при його очищенні на сепараторах та якості зернових відходів, які при цьому утворюються; якості зерна в процесі сушіння на зерносушарках.
4. Забезпечує своєчасну оцінку якості зерна і зернових відходів при їх відвантаженні.
5. Забезпечує контроль ефективності роботи машин при очищенні зерна, контроль за якістю зерна при його очищенні на сепараторах та контроль за якістю зернових відходів, які при цьому утворюються.
6. Забезпечує контроль за якістю зерна та дотримання режимів сушіння в процесі сушіння на сушарці.
7. Забезпечує контроль за зараженістю зерна при його прийманні та зберіганні; перевіряє якість робіт по дезінсекції та дератизації.
8. Контролює санітарний стан виробничих приміщень та території зернового складу.
9. Бере участь у розробці технологічних схем, планів приймання, розміщення та відвантаження зерна.
10. Бере участь у розробці заходів по забезпеченню зберігання зерна, попередженню погіршення його якості при зберіганні.
11. Оформлює на основі результатів лабораторних аналізів документи про якість на партії зерна при прийманні та відвантаженні, та забезпечує відповідність показників цих документів фактичній якості.
12. Звіряє записи в книгах кількісно-якісного обліку (форма № 36) з даними лабораторних аналізів та документами про якість.
13. Бере участь у розгляді розбіжностей з постачальниками та отримувачами зерна з питань якості.
14. Вивчає і впроваджує передовий досвід організації технологічного контролю, впроваджує нове лабораторне обладнання, нові стандарти.
15. Слідкує за правильністю ведення лабораторних журналів, чітким виконанням лабораторних аналізів, своєчасним оформленням результатів аналізів і вимірювань.
16. Здійснює контроль за правильним і точним виконанням робітниками ВТЛ методик аналізів.
17. Слідкує за технічним станом засобів вимірювальної техніки та обладнання ВТЛ, своєчасно подає заявки на ремонт та повірку.
18. Слідкує за станом робочих місць ВТЛ, приймає міри по усуненню недоліків.
19. Бере участь у проведенні технічних навчань, інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки з робітниками ВТЛ.
20. Виконує окремі службові доручення начальника ВТЛ.
21. Складає заявки на придбання лабораторного обладнання, приладів, засобів вимірювальної техніки, інвентарю, посуду та хімічних реактивів. Організовує та координує роботи з підготовки та проведення тендерів, координує своєчасне укладання договорів з організаціями, підприємствами та установами на придбання товарно-матеріальних цінностей та виконання робіт / надання послуг.
22. На період відсутності начальника ВТЛ (відпустка, відрядження, хвороба тощо) виконує його обов'язки: набуває відповідних прав і несе відповідальність за виконання обов'язків, визначених Положенням про ВТЛ, Посадовою інструкцією начальника ВТЛ, правилами внутрішнього трудового розпорядку та іншими нормативними документами.

Інженер-лаборант

ТО СП "НІБУЛОН"

АПК (Агропромышленный комплекс)

4 месяца

06.2014 - 10.2014

Технік-лаборант

ТОВ СП "НІБУЛОН"

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 3 месяца

03.2012 - 06.2014

Ключевая информация

Впровадження та застосування системи НАССР на елеваторі, зокрема в ВТЛ, розроблення базової та оперативної документації.

Контроль якості зернових, зернобобових та олійних культур у відповідності з національними та міжнародними стандартами (EN, ISO, USDA)

Визначення ГМО в зерні (якісним методом)

Училась в 2 заведениях

Одеська національна академія харчових технологій

Харчові технології "Технології зберігання і переробки зерна"

Одесса, 2018

Могилів-Подільський технолого-економічний коледж ВНАУ

Технологічний, "Зберігання і переробка зерна"

Могилев-Подольский, 2012

Курсы, тренинги, сертификаты

Підвищення кваліфікації

Николаев, 2020

Навчальна програма керівників і спеціалістів з якості зерна на виробництві.

  1. Забезпечення якості роботи ВТЛ. Лабораторний контроль.
  2. Ведення обліку і оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних і зернопереробних підприємствах.
  3. Товарознавство зерна.
  4. Контроль кількості і якості зернових, зернобобових та олійних культур у відповідності з національними та міжнародними стандартами.
  5. Визначення ГМО і показників безпеки в зерні.
  6. Перевірка кваліфікації.
  7. Метрологічна діяльність.
  8. Застосування системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві.

Семінар СЖС

Миколаїв, 2017

Контроль кількості і якості зернових, зернобобових та олійних культур у відповідності з національними та міжнародними стандартами.

Світлана Романівна

Начальник лабораторії, Начальник відділу якості, Фахівець з якості

Борисполь

Готов переехать: Киев, Калиновка, Броварской р-н, Киевская обл., Городище, Киевская обл., Великая Александровка, Киевская обл., Богдановка, Киевская обл., Богдановка, Киевская обл.

31 год

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 6 дней назад