Работал в 5 компаниях   15 лет 3 месяца

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, FMCG, Промышленность и Производство

Керівник господарського відділу

ПП НВФ ПОИСК

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 1 месяц

01.2019 - 02.2022

Закупівля та забезпечення працівників підприємства всіма необхідними витратними побутовими матеріалами (канцелярія, кава/чай, товари для та вбиралень.). Облік та ведення складу витратних матеріалів.Підготовка бюджетування та контроль виконання бюджету підрозділу.Контроль та організація щоденної роботи працівників (електрики,сантехніки, слюсари) адміністративно-господарської служби.Контроль наявності ТМЦ, інвентарю, проведення інвентарізацій.Підготовка технічних завдань, організація і контроль будівельно-ремонтних робіт у приміщеннях та на прилеглій території.Приймання робіт після генеральних прибирань.Контроль роботи кліматичного обладнання будівлі. Організація взаємодії з сервісними службами. Придбання, видача та облік спецодягу для працівників.Підтримання санітарно-гігієнічного стану приміщень.Організація та контроль виконання робіт по догляду за прилеглою територією та озелененням. Організація та контроль робіт по дератізації приміщень та територій. Укладання договорів та контроль роботи компанії з організації вивозу сміття.Проведення переговорів та укладання договорів з підрядними організаціями. Підготовка управлінських звітів.

Керівник транспортного відділу

ПП НВФ ПОИСК

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 года 7 месяцев

07.2017 - 02.2022

Керівник транспортного відділу - управління відділом (механіки, слюсаря, комірник) постановка завдань з поточного, капітального ремонту автотранспорту (понад 30 одиниць вантажного транспорту DAF, Mersedes Atego, Sprinter, ГАЗ, МАЗ, та 30 одиниць легкового Renault Sandero, Logan, Lexus, Geely , Ford, ZAZ ..) контроль виконання ремонтів за термінами, підготовка транспорту до сезону та узгодження з відділом логістики, формування бюджету за відділами, контроль витрати палива. Пошук та впровадження в систему сторонніх організацій з ремонту транспорту, ті види робіт які не виконуємо своїми зусиллями. Контроль проходження ТО нового транспорту, оплата, організація роботи складу ЗП з нуля, систематичні перевірки складських залишків запчастин, контроль та затвердження закупівельних цін. Робота з системою ВІАЛОН контроль та оплата. Контроль роботи віддалених філій... Закупівля запасних частин, витратних матеріалів, гуми на склад, контроль їх видачі та списання, щомісячний звіт з відділів, інвентаризації. Закупівля автотранспорту на підприємство, постановка на облік, відрядження по Україні та Європі. А також виконання особистих доручень ген.директора, повний супровід та обслуговування особистого автомобіля (ТО, ремонтні роботи, заправки) експерт у галузі ремонту та обслуговування легкового та вантажного транспорту... Стаж без аварійного водіння 21 рік, маю кат В, Д, Д1 . За фактом керую всіма видами транспорту!

  • Ремонт автотехніки
  • Внутрішні перевезення
  • Автоперевезення
  • Автомобіль
  • Категорія В

Заступник директора з транспорту

МилаМ, Макаронная фабрика, ООО

FMCG

4 месяца

01.2017 - 05.2017

Контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації автотранспортних засобів та надання їм необхідної технічної допомоги на лінії. Забезпечення утримання рухомого складу автотранспортних засобів у належному стані. Організація випуску на лінію рухомого складу згідно з затвердженим графіком у технічно справному стані. Розробка та впровадження заходів, спрямованих на ліквідацію простоїв, передчасних повернень автомобілів з лінії через технічні несправності. Аналіз причини дорожньо-транспортних пригод та порушень водіями правил дорожнього руху. Планування бюджету (складання кошторисів на ремонт та обслуговування автомобілів) та контроль його виконання. Укладання та супровід договорів на ТО та ремонти. Планування та облік закупівлі запасних частин. Організація планового ремонту ведення технічної документації та бухгалтерської звітності. Контроль за витратою ПММ, формування звіту щодо витрати палива. Підбір персоналу, керівництво колективом.

Керівник заготівельної ділянки металобрухту

ПП Донпромрезерв

Промышленность и Производство

4 года 5 месяцев

03.2009 - 08.2013

Управління колективом робітників (пресувальники, сортувальники, вантажники, різьбярі металу), адаптація, навчання. Планування виробництва, розподіл навантаження, контроль виконання виробничого завданняКонтроль за дотриманням норм по ОП і ТБ на виробничій ділянціПрийом виробленої продукції, прийом автотранспорту та відвантаження вагонів із сировиною на заводи УкраїниЗведення балансу сировини та готової продукції, контроль проведення інвентаризацій.Навичка роботи з плановим завданням, ведення виробничого обліку, балансу сировини та готової продукції.Навичка управління колективом: постановка завдання, контроль виконання, навчанняВідповідальність, уважність, працьовитість..

Разливщик стали

ОАО АМК

Промышленность и Производство

5 лет 6 месяцев

09.1999 - 03.2005

Ключевая информация

Керівництво колективом. Самостійна робота. Формування завдань співробітникам відділу, контроль якості та термінів виконання завдань. Бюджет. Робота з підрядниками, орендарями, посточальниками. Оптимізація процесів підвищення продуктивність праці. Облік фонду робочого дня, графік відпусток. Техніка безпеки (загальна, пожежна, електро). Інструктаж. Контроль.Робота з органами ДАІ (купівля-продаж, оцінка, оренда ...), страховими компаніями (ОСАГО, КАСКО, СТО (вибір СТО, перевірка рахунків та якості робіт), підбір персоналу та транспорту (вантажний, легковий та VIP-транспорт). Підтримка автопарку в хорошому стані. Ведення технічної служби та транспорту. Робота із паливними компаніями. Робота з технаглядом. Проведення переобліку, зберігання та закупівля ТМЦ та запчастин. Проведення та контроль ремонту приміщень, офісного обладнаня (Знання основ трудового законодавства, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту). Допуск обслуговування газового господарства.

Учился в 3 заведениях

Восточноукраинский национальный университет Владимира Даля

Транспорт и строительство (автомобильный транспорт) магистратура

Днепр, 2023

Восточноукраинский национальный университет Владимира Даля

Транспорт и строительство ( автомобильный транспорт)

Северодонецк, 2022

ПТУ 8

Слесарь ремонтник

Алчевск, 1999

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

средний

Дополнительная информация

Особисті якості

Серед особистих якостей відзначу:вмію розставляти пріоритети, ставити перед собою цілі та виконувати їх. Наполегливий.Професійне кредо: Поставив завдання – вимагай звіту.Характер: спокійний, нордичний.У колективі: комунікабельний.Вмію побачити загальну суть робочих проблем, запропонувати варіанти вирішення та впровадити їх.

Дмитро Геннадійович

Начальник транспортного відділу, iнжинер механiк, завгар, водій (помічник) для керівника компанії

Киев

43 000 $

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено только что