Работал в 3 компаниях 3 года 1 месяц
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Директор (керуючий) ресторану
BurgerBoom
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
12.2023 - 04.2024
- Робота з контрагентами, замовлення товарів, контроль залишків товару на складі, звірка дебіторської заборгованості;
- Прийом, навчання, підтримка співробітників на всіх етапах роботи;
- Впровадження KPI;
- Розробка інструкцій, положень Охорони Праці;
- Маркетингові дослідження, розвиток закладу на інтернет-просторах;
- Підготовка звітної документації;
- Моніторг та аналіз собівартості, націнки на позиції в меню;
- Проведення інвентаризації по бару та кухні;
- Робота з контролюючими органами (Держпродспоживслужба, Державна служба України з питань праці і т.д);
- Впровадження системи НАССР, контроль за дотримання інструкцій та стандартів санітарії. Проведення коригувальних дій по скаргах, аналіз дії системи. Вдосконалення поточної системи. Укладання договорів з Держпродспоживслужбою та подальша плідна співпраця. Робота з підрядними організаціями. Проведення навчання персоналу по дотриманню ними санітарних норм та стандартів.
Розроблення річного плану НАССР, введення настанов, розробка інструкцій/тех.карток/блок-схем і т.д.;
- Підтримка власної доставки та маркетинговий розвиток на всіх етапах;
- Розробка нових акцій, промо-пропозицій для збільшення середнього чеку та відвідування;
- Проведення внутрішнього аудиту за дотриманням стандартів компанії;
За час роботи в компанії, мною була виконана масштабна діяльність з оптимізації витрат. Досвід роботи на сервісах: Google Ad`s, Google Analytics, Google Tags, ChoiceQR, Canva. В комп'ютерних програмах: MS Word, Excel, PowerPoint - впевнений користувач.
- Прийом, навчання, підтримка співробітників на всіх етапах роботи;
- Впровадження KPI;
- Розробка інструкцій, положень Охорони Праці;
- Маркетингові дослідження, розвиток закладу на інтернет-просторах;
- Підготовка звітної документації;
- Моніторг та аналіз собівартості, націнки на позиції в меню;
- Проведення інвентаризації по бару та кухні;
- Робота з контролюючими органами (Держпродспоживслужба, Державна служба України з питань праці і т.д);
- Впровадження системи НАССР, контроль за дотримання інструкцій та стандартів санітарії. Проведення коригувальних дій по скаргах, аналіз дії системи. Вдосконалення поточної системи. Укладання договорів з Держпродспоживслужбою та подальша плідна співпраця. Робота з підрядними організаціями. Проведення навчання персоналу по дотриманню ними санітарних норм та стандартів.
Розроблення річного плану НАССР, введення настанов, розробка інструкцій/тех.карток/блок-схем і т.д.;
- Підтримка власної доставки та маркетинговий розвиток на всіх етапах;
- Розробка нових акцій, промо-пропозицій для збільшення середнього чеку та відвідування;
- Проведення внутрішнього аудиту за дотриманням стандартів компанії;
За час роботи в компанії, мною була виконана масштабна діяльність з оптимізації витрат. Досвід роботи на сервісах: Google Ad`s, Google Analytics, Google Tags, ChoiceQR, Canva. В комп'ютерних програмах: MS Word, Excel, PowerPoint - впевнений користувач.
Адміністратор ресторану
BurgerBoom
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
09.2022 - 11.2023
- Впровадження системи НАССР, контроль за дотримання інструкцій та стандартів санітарії. Проведення коригувальних дій по скаргах, аналіз дії системи. Вдосконалення поточної системи. Укладання договорів з Держпродспоживслужбою та подальша плідна співпраця. Робота з підрядними організаціями. Проведення навчання персоналу по дотриманню ними санітарних норм та стандартів.
Розроблення річного плану НАССР, введення настанов, розробка інструкцій/тех.карток/блок-схем і т.д.;
- Підбір/Навчання/Підтримка персоналу;
- Впровадження діджитал меню та поточне налаштування;
- Запуск власної доставки від ресторану, підтримка на всіх етапах її розвитку;
- Робота з контрагентами (замовлення товару, звірка, контроль дебіторської заборгованості);
- Забезпечення безперебійної роботи закладу та позитивної атмосфери як в колективі так і в залі;
>>>> Перейшов на посаду Директора (Керуючого) рестораном
• iiko
• Позмінно
Розроблення річного плану НАССР, введення настанов, розробка інструкцій/тех.карток/блок-схем і т.д.;
- Підбір/Навчання/Підтримка персоналу;
- Впровадження діджитал меню та поточне налаштування;
- Запуск власної доставки від ресторану, підтримка на всіх етапах її розвитку;
- Робота з контрагентами (замовлення товару, звірка, контроль дебіторської заборгованості);
- Забезпечення безперебійної роботи закладу та позитивної атмосфери як в колективі так і в залі;
>>>> Перейшов на посаду Директора (Керуючого) рестораном
• iiko
• Позмінно
Керуючий кав'ярні
aromakava
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 3 месяца
07.2020 - 10.2021
Ключевая информация
Швидкий набір тексту, Уміння швидко засвоювати нову інформацію, Здатність до навчання, Пунктуальність, Критичне мислення, Лідерство, Стресостійкість, Психічна гнучкість, Робота в команді, MS Excel, Контроль якості продукції, Користувач 1С, Внутрішній аудит, НАССР, Охорона Праці (впровадження, застосування)
Учился в 2 заведениях
Державний Податковий Університет
Правоохоронна діяльність
Ірпінь, 2024
Київський фаховий коледж транспортної інфаструктури
Організація та обслуговування ремонту швидкісного рухомого складу
Київ, 2021
Владеет языками
Английский
ниже среднего
Русский
свободно
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Prometheus, Безпечність харвочих продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач (НАССР)
Київ, 2023
Нікіта
Нікіта
Адміністратор ресторану
Фастов
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад