Работал в 3 компаниях   3 года 1 месяц

Образование

Вчитель фізики

Одеський приватний ліцей "На перехресті"

Образование

1 год

09.2023 - по настоящее время

Вчитель інформатики

Одеський приватний ліцей "На перехресті"

Образование

1 год

09.2023 - по настоящее время

Викладач робототехніки

STEM Inventor

Образование

3 года

09.2021 - по настоящее время

Ключевая информация

Студент 5 курсу факультету хімії і фармації. Займаюсь науковою діяльністю, галузю досліджень є синтез координаційних сполук 3d-металів з органічними лігандами(ізоніазид, тіосемікарбазид, бензодіазепіни) і вивчення їхніх властивостей. Чотири роки займаюсь репетиторством (математика, хімія, фізика). Зараз працюю у STEM школі викладачем робототехніки, а також у приватній школі вчителем фізики і інформатики.

Учился в 1 заведении

ОНУ ім. Мечникова

Хімія

Одесса, 2025

Владеет языками

Английский

средний

Немецкий

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Методика навчання фiзики за новим Державним стандартом базової середньої освiти (7 клас)

2024

Перша психологічна допомога

2024

Пройшовши курс "Перша психологічна допомога" від Університету Джонса Гопкінса через платформу Prometheus, я навчився ефективно допомагати людям у психотравматичних ситуаціях. Оволодівши моделлю РАПІД, я здатен проводити рапортування, рефлексивне слухання, аналіз потреб, пріоритизацію, інтервенцію та диспозицію. Курс був плідним досвідом, який підтвердився сертифікатом про опанування навичок психологічної допомоги в кризових ситуаціях з позначкою понад 80%.

Управління конфліктами

2024

Проходження курсу з управління конфліктами відкрило мені нові можливості для ефективного вирішення конфліктів у різних сферах життя. Засвоєні навички не лише допомагають управляти конфліктами на роботі, а й у взаємодії з рідними, в транспорті та магазині. Я переконаний, що управління конфліктами - це не лише уникнення чи примирення, а й можливість для кожного учасника знайти оптимальне рішення. Отримані знання та навички стануть корисними як у спілкуванні з пацієнтами та колегами в системі охорони здоров'я, так і у взаємодії з партнерами, контрагентами та в будь-яких інших ситуаціях, де виникають конфлікти.

Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP. Рівень 2

2024

Курс створений за підтримки ВООЗ для неспеціалістів у сфері психічного здоров’я. Матеріали курсу, які побудовані на основі програми mhGAP, дозволять отримати знання про прояви, оцінювання і лікування поширених психічних та неврологічних розладів.

Андрей

Викладач

Черноморск

Готов переехать: Одесса

22 года

неполная занятость

Обновлено 3 месяца назад