Работала в 5 компаниях   9 лет 2 месяца

Негосударственные организации / NGO, Строительство, Другое

HR Assistant (Фахівець з персоналу)

The branch of INTERSOS Humanitarian Aid Organization in Ukraine (Відокремлений підрозділ ІНТЕРСОС – гуманітарної некомерційної організації в Україні)

Негосударственные организации / NGO

1 год 11 месяцев

07.2022 - 06.2024

Повне ведення кадрового обліку в програмі BAS CORP версія 2.1 (BAF). Підбір та пошук персоналу, проведення співбесід, допомога в адаптації нових працівників, оцінка персоналу, оформлення прийому та звільнення працівників, накази по особовому складу і загальні накази, співпраця з центрами зайнятості, оформлення трудових книжок, інше. Загальна кількість працівників – до 170 чоловік.

Отримала сертифікати: Certificate of Completion successfully completed Prevention of sexual exploitation and abuse (PSEA) by UNICEF; Certificate of attendance successfully completed the training PROTECTION from SEXUAL EXPLOITATION and ABUSE (PSEA) та Сертифікат про проходження тренінгу Товариства Червоного Хреста України з першої медичної допомоги. Прослухала тренінг, щодо ведення військового обліку на підприємстві в т.ч. в програмі BAS.

фахівець з публічних закупівель

ТОВ "СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОСТРАДА"

Строительство

1 год 2 месяца

03.2021 - 05.2022

Юрисконсульт

ТОВ БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНА ФІРМА «Еталон-Буд»

Строительство

1 год

03.2020 - 03.2021

Головний консультант з питань кадрової та юридичної роботи

Командитне товариство «Бізнес Гарант» (ПП «ВІП Бізнес і Компанія»)

Другое

2 года 6 месяцев

09.2017 - 03.2020

Юридичне оформлення повноважень діяльності брокерів від імені підприємства. Підбір та пошук персоналу, проведення співбесід, допомога в адаптації нових працівників, оформлення прийому та звільнення працівників, оформлення направлення на медогляд, лікарняні, табеля, відпустки, графіки відпусток, накази по особовому складу і загальні накази, співпраця з центрами зайнятості, складання штатного розпису та структури підприємств, оформлення трудових книжок, інше.

юрисконсульт

ТОВ "Віндор"

Строительство

2 года 5 месяцев

04.2015 - 09.2017

Робота з тендерами: вивчення документації, підготовка тендерної пропозиції (довідок, документів та ін.). Повний юридичний супровід підприємства. В тому числі: розробка договорів, робота з вхідними договорами та переговорна робота з контрагентами, щодо усунення розбіжностей, міжнародні договори, інвойси, підготовка документів для імпорту або експорту, робота з брокерами, робота з перевізниками (оформлення договорів, заявок), оформлення дозволу на вивіз техніки за кордон підготовка і надання документів в банк по імпорту або експорту, заповнення банківських анкет, банківські договори, в т.ч. застави майна (збір і підготовка документів), відкриття нових КВЕД, внесення змін в установчі документи, протоколи зборів засновників, отримання довідок (міліція, корупція, виписки, витяги, банкрутство та ін.), оформлення ліцензії, проходження перевірки по ліцензії, оформлення дозволу Держгірпромнагляд, підготовка відповідей на листи, приписи та акти перевірок, збір та підготовка документів для постановки або зняття з обліку транспортних засобів, робота з контролюючими органами під час проведення перевірок, оформлення землі, залагоджування конфліктів і вирішення нестандартних ситуацій, претензійно-позовна робота, нотаріальне оформлення документів, робота з приписами Виконавчої служби, в т.ч. зняття арешту з майна, зняття з розшуку, співпраця з адвокатами, щорічні збори акціонерів - підготовка і супровід.

Ключевая информация

Працювала в програмах BAS CORP версія 2.1 (BAF) та 1-С. Досконало володію офісною технікою та ПК. Робота з тендерами: вивчення документації, підготовка тендерної пропозиції (довідок, документів та ін.). Повний юридичний супровід підприємства. За час роботи на посадах юрисконсульта, мала в проваджені декілька судових справ. По справах рішення суду було прийнято на користь підприємств, які я представляла. Розробляла макети колективного договору, правил внутрішнього трудового розпорядку, посадових інструкцій, інструкцій з охорони праці, та займалася їх реєстрацією. Вирішувала організаційні питання. Приймала участь в переговорах. Готувала відповіді на звернення підприємств, установ, організацій та громадян. Була секретарем тендерного комітету. Маю великий досвід спілкування з людьми як особисто, так і по телефону.

Училась в 1 заведении

Вищий навчальний заклад «Університет сучасних знань»

Правознавство, юрист

Винница, 2006

Курсы, тренинги, сертификаты

Тренінг, щодо ведення військового обліку на підприємстві в т.ч. в програмі BAS.

2024

Certificate of Completion successfully completed Prevention of sexual exploitation and abuse (PSEA) by UNICEF

2023

Certificate of attendance successfully completed the training PROTECTION from SEXUAL EXPLOITATION and ABUSE (PSEA)

2023

Сертифікат про проходження тренінгу Товариства Червоного Хреста України з першої медичної допомоги.

Вінниця, 2023

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Впевнений користувач ПК та оргтехнікою

Водительское удостоверение

Водійські права категорії В

Личные качества

Чесна, відповідальна, уважна, комунікабельна, стресостійка, маю відмінні організаторські здібності, легко вчусь новому, постійно займаюсь самовдосконаленням.

Важливо для потенційного роботодавця

Дякую за зворотній зв'язок.

Олена

HR, Менеджер в соціальній або гуманітарній сфері, Юрист

Винница

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад