Работала в 5 компаниях   18 лет 11 месяцев

Услуги для населения - другое, Государственный сектор, Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Образование

юрист

КП БМР "Міська служба замовника"

Услуги для населения - другое

5 месяцев

04.2021 - 09.2021

здійснення юридичного супровіду діяльності установи ( договірна робота, представництво в судах, юридичний супровід тендерних процедур, формування архіву, розробка нормативних документів, взаємодія з державними органами та юридичними особами всіх форм власності, фізичними особами).

Юрисконсульт

КЕВ м.Біла Церква

Государственный сектор

5 месяцев

09.2020 - 02.2021

здійснення юридичного супровіду діяльності установи ( договірна робота, представництво в судах, юридичний супровід тендерних процедур, розробка нормативних документів, взаємодія з державними органами та юридичними особами всіх форм власності, фізичними особами).

Юрисконсульт

КП БМР "Міськреклама"

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

5 месяцев

02.2019 - 07.2019

здійснення юридичного супровіду діяльності підприємства ( договірна робота, представництво в судах, формування архіву, взаємодія з державними органами та юридичними особами всіх форм власності, фізичними особами).

Юрисконсульт

ЦДЮНСБ "Трудові резерви"

Образование

3 года 1 месяц

12.2015 - 01.2019

здійснення юридичного супровіду діяльності установи ( договірна робота, представництво в судах, юридичний супровід тендерних процедур (секретар тен.комітету), формування архіву, розробка нормативних документів, взаємодія з державними органами та юридичними особами всіх форм власності, фізичними особами).

Юрисконсульт

Білоцерківська міська рада

Государственный сектор

14 лет 2 месяца

02.1999 - 04.2013

здійснення юридичного супровіду діяльності установи ( договірна робота, робота по веденню кадрів, представництво в судах, юридичний супровід тендерних процедур, формування архіву, розробка нормативних документів).

Ключевая информация

У 2006 році внесена в базу даних юристів Київської області (база даних є резервом на посади у Вищих органах державної влади).

У 2012 році номінувалася від міста на звання «Молодий юрист року»

Училась в 1 заведении

МСЗ "Університет сучасних знань"

"Правознавство"

Біла Церква, 2011

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Маю практичний досвід роботи за комп'ютером . У 2001 році закінчила курси користувача при роботі з комп'ютером. У 2004 році закінчила курси секретаря . Протягом роботи на юридичних посадах в усіх організаціях суміщала правову роботу із роботою по управлінню персоналом (робота з ведення кадрів) та проводила роботу з формування архіву організації.. Працюючи на посаді юрисконсульта у Відділі міської ради з фізичної культури та спорту та у КЗ «Трудові резерви», була секретарем тендерного комітету та проводила тендерну процедуру. Маю досвід правового забезпечення виборчого процесу та депутатської діяльності ( була помічником депутата та керівником громадської приймальні).Поряд з юридичною освітою маю ще одну вищу освіту- педагогічну ( вчитель молодших класів).

Неодружена, дітей не маю.

Вікторія

Юрист, керівник відділу, керівник установи або організації

Белая Церковь

20 000 грн.

46 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад