Работал в 6 компаниях   20 лет 11 месяцев

Промышленность и Производство

Начальник цеху фасування.

ТОВ "СП ЮКОЙЛ".

Промышленность и Производство

7 месяцев

04.2023 - 11.2023

- Здійснення керівництва підлеглими працівниками. Забезпечення працівників цеху всім необхідним для виконання ними виробничих завдань. - Забезпечення виконання поставлених завдань з напрацювання товарної фасованої продукції у встановлені терміни і в повному асортименті, пред'являє готову продукцію для приймального контролю ВТК. - Участь у плануванні, узгодженні та прийманні закінчених робіт з фасування продукції, здійснення контроля у процесі виробництва робіт, пов'язаних з реконструкцією, механізацією та автоматизацією цеху, ремонтом технологічного обладнання. - Забезпечення підвищення продуктивності праці та зниження трудомісткості виробництва на основі повного завантаження устаткування і впровадження більш досконалих методів виробництва. - Організація підготовки цеху до виконання виробничої програми, контроль дотримання працівниками цеху операцій і норм технологічного режиму, оперативне виявлявлення та усування причини їх порушення. - Вжиття заходів щодо запобігання виробничим неполадкам, аваріям, пожежам у цеху. Контроль у справному стані протипожежного інвентарю та обладнання, а також вільного доступу до них. - Забезпечення охорони праці працівників. Контроль за виконанням основних нормативів з охорони праці згідно із Системою управління охороною праці.

Директор філії "Сахновці" ТОВ "РІДС".

ТОВ "РІДС". Київ

Промышленность и Производство

7 месяцев

09.2022 - 04.2023

- Керівництво роботою з оперативного регулювання процесу виробництва трубочок коктейльних (очеретяних, паперових), паливної пелети, спрямований на ритмічний випуск продукції згідно з планом і договорами поставки. - Координація роботи функціональних і виробничих підрозділів з оперативних питань пов'язаних з виробничою діяльністю підприємства. - Організація робіт з налагодження ліній виробництва готової продукції. - Організація контролю щодо забезпечення виробництва технічною документацією. - Забезпечення ведення оперативно-виробничої документації філії підприємства. - Контроль виконання заходів для поліпшення організації виробництва, дотримання технологічної дисципліни і правил з ОП.

Начальник служби менеджменту якості та технічного контролю.

ПрАТ "Запоріжсклофлюс"

Промышленность и Производство

6 лет 1 месяц

01.2016 - 02.2022

- Організація проведення робіт з контролю якості продукції, згідно з вимогами НД, умовами поставок, договорів. - Забезпечення виробництва якісної та конкурентоспроможної продукції. - Організація проведення вхідного контролю сировини і матеріалів, що надходять на підприємство. - Впровадження та забезпечення життєдіяльності інтегрованої системи менеджменту на підприємстві. - Керівництво роботами з аналізу рекламацій, вивчення причин виникнення дефектів і порушень технологій виробництва, погіршення якості робіт, випуску браку, з розроблення пропозицій для їх усунення- Організація робіт з проведення обліку показників якості продукції, браку, його причин і винуватців, складання періодичної звітності про якість випущеної продукції, аналіз потенційних та існуючих ризиків.

- Впровадження та підтримання життєдіяльності Системи інтегрованого менеджменту на підприємстві згідно з вимогами міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015. - Реєстрація продукції, що випускається, в Європейському Хімічному Агентстві за регламентом REACH;

Начальник хімічної лабораторії.

ПрАТ "Запоріжсклофлюс".

Промышленность и Производство

16 лет 7 месяцев

07.2005 - 02.2022

- Рентгеноспектральний і хімічний контроль якісних показників сировини і готової продукції на всіх стадіях технологічного процесу. - Розробка і впровадження нових та удосконалення діючих методів лабораторного контролю. - Запобігання браку у виробництві нової продукції; - підтвердження технічної компетенції лабораторії згідно з вимогами ДСТУ ISO 10012-2005 р. - Розробка та підготовка документів на право використання прекурсорів, джерел іонізуючого випромінювання.

Майстер виробничої дільниці з варіння скломаси.

ПрАТ "Запоріжсклофлюс"

Промышленность и Производство

1 год 2 месяца

05.2004 - 07.2005

- Здійснення відповідно до чинних законодавчих і нормативних актів, що регулюють виробничо-господарську діяльність підприємства, керівництва виробничою дільницею. - Забезпечення виконання дільницею у встановлені терміни виробничих завдань за обсягом виробництва продукції, якістю, заданою номенклатурою (асортиментом), - Своєчасна підготовка виробництва продукції на дільниці, забезпечує розстановку робітників і бригад. - Контроль за дотриманням технологічних процесів, оперативно виявляє та усуває причини їх порушення.- Участь у розробленні нових і вдосконаленні діючих технологічних процесів і режимів виробництва, а також виробничих графіків.- Перевірка якості продукції, що випускається, або виконуваних робіт.- Здійснення заходів щодо запобігання браку та підвищення якості продукції (робіт, послуг).- Організація і впровадження передових методів і прийомів праці, а також форм її організації, атестації та раціоналізації робочих місць.- Забезпечення виконання робітниками норм виробітку, правильного використання виробничих площ, устаткування, оргтехобладнання (оснащення та інструменту). - Своєчасне доведення виробничих завдань бригадам і окремим робітникам. - Аналіз результатів виробничої діяльності.

Майстер виробничої лабораторії зварювальних робіт у службі управління якістю.

ПрАТ "Запоріжсклофлюс"

Промышленность и Производство

1 год 10 месяцев

07.2002 - 05.2004

- Контроль продукції, що випускається, за зварювально-технологічними властивостями; - Організація і проведення механічних випробувань металу шва згідно з вимогами НД. -Участь в атестації продукції.

Ключевая информация

- У 2018 році пройшов навчання в ТОВ "ІНТЕРНЕШНЛ МЕНЕДЖМЕНТ СИСТЕМС" за спеціальністю "Системи менеджменту якості відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015". - У 2020 пройшов навчання в ТОВ "ІНТЕРНЕШНЛ МЕНЕДЖМЕНТ СИСТЕМС" за спеціальністю "Системи екологічного менеджменту. Внутрішній аудитор Відповідно до вимог стандартів ISO 14001:2015, ISO 19011:2018".Windows, MS Office, Internet - досвідчений користувач. - Спеціальна професійна підготовка в навчально-атестаційному центрі ІЕС ім. Є.О. Патона за програмою "Технічне керівництво зварювальними роботами на об'єктах, за якими здійснюється державний нагляд". - Пройшов навчання та перевірку знань з питань забезпечення вимог радіаційної безпеки під час використання джерел іонізуючого випромінювання у 2016 році в Запорізькій державній інженерній академії. - Знання програми 1С Підприємство.

Учился в 2 заведениях

Запорізький національний університет

Спеціальність "Менеджмент міжнародних відносин"

Запоріжжя, 2023

Запорізька Державна Інженерна Академія

Спеціальність "Металургія кольорових металів". - кваліфікація "Інженер - металург".

Запоріжжя, 2002

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

- У 2018 році пройшов навчання в ТОВ "ІНТЕРНЕШНЛ МЕНЕДЖМЕНТ СИСТЕМС" за спеціальністю "Системи менеджменту якості відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015". - У 2020 пройшов навчання в ТОВ "ІНТЕРНЕШНЛ МЕНЕДЖМЕНТ СИСТЕМС" за спеціальністю "Системи екол

Запоріжжя, 2021

Аналіз і підготовка інтегрованої системи менеджменту до сертифікації на підприємстві.

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Не палю, одружений, маю сина, є водійські права (досвід водіння 22 роки, кат. В, С), є автомобіль. Хобі - спорт.

Олег

Керівник відділу якості, директор з виробництва, технолог на виробництво,

Запорожье

Готов переехать: Киев, Львов, Днепр

50 000 грн.

43 года

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад