Работала в 2 компаниях   3 года 9 месяцев

Торговля розничная / Retail, Транспорт и Логистика

Продавець-консультант, касир

ТОВ "Дельта Текс"

Торговля розничная / Retail

2 года 2 месяца

04.2022 - по настоящее время

Під час роботи в компанії мала можливість працювати на двох посадах: касир (1,5 років) та продавець-консультант (на цій посаді працюю по теперешній час).
Можу легко працювати як на касі, так і в торговому залі. Знаю як працює CRM система, як ведеться касова документація, інкасація, ревізія в магазинах, прийом та відправка товарів, відповідально відношусь до матеріальних цінностей.
Маю досвід у роботі в програмі 1С, працювала в Excel, Word.
Навчилась дисциплінованості і стриманості, сприймаю критику і зауваження. Вмію визнавати свої помилки і швидко їх виправляти. Хочу мати можливість кар'єрного росту та відповідно вищої заробітньої платні, комфортних умов для праці, а також здобуття умінь і навичок у інших сферах продажу.

Оператор поштового зв'язку - касир

ТОВ "Джаст Ін"

Транспорт и Логистика

1 год 5 месяцев

10.2020 - 03.2022

За час роботи в даній сфері отримала великий досвід у спілкуванні з людьми, можу легко і доступно подати інформацію клієнту, підтримати розмову, залагодити конфліктну ситуацію, якщо така трапляється. Серед навичок набутих у цій професії є : досвід у роботі в програмі 1С; знання касової дисципліни; розуміння ведення документації, архівації, звітності касира; вміння провести інкасацію чи підкріплення каси.Також на цій посаді здійснювала консультацію, реєстрацію і видачу карток різних банків.

Училась в 1 заведении

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Педагогіки та психології

Переяслав-Хмельницький, 2020

Юлія

Кассир в торговле

Луцк

25 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад