Ключевая информация
Навички:
1) робота на спектрофотометрі
2) визначення в’язкості на віскозиметрі «Реотест-2»
3) визначення pH
4) робота з рефрактометром
5) титрування вручну
6) робота зі змістом нормативної документації (НД)
7) контроль харчової продукції на відповідність вимогам НД
Училась в 1 заведении
Херсонский национальный технический университет
Интегрированных технологий, специальность Пищевые технологии, специализация Технологическая экспертиза и безопасность пищевой продукции
Херсон, 2021
Владеет языками
Русский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Дополнительная информация
Особисті якості
Старанність, акуратність, уважність, відповідальність та пунктуальність, комунікабельність, бажання вчитись та розвиватись професійно, стресостійкість.
Вміння
1) відбір зразків харчових продуктів та приготування проб
2) проведення лабораторних аналізів, вимірювань та досліджень
3) підготовка реактивів, налаштування та перевірка необхідного обладнання
4) зняття вимірювань приладу
5) ведення лабораторних журналів
6) проведення необхідних розрахунків
7) збір та систематизація необхідних даних вимірювань та досліджень
Ірина Олексіївна
Ірина Олексіївна
Лаборант
Одесса
полная занятость
Характер работы: стажировка / практика, посменная работа, гибридная
Обновлено 1 месяц назад