Ключевая информация

Навички:

1) робота на спектрофотометрі

2) визначення в’язкості на віскозиметрі «Реотест-2»

3) визначення pH

4) робота з рефрактометром

5) титрування вручну

6) робота зі змістом нормативної документації (НД)

7) контроль харчової продукції на відповідність вимогам НД

Училась в 1 заведении

Херсонский национальный технический университет

Интегрированных технологий, специальность Пищевые технологии, специализация Технологическая экспертиза и безопасность пищевой продукции

Херсон, 2021

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

Старанність, акуратність, уважність, відповідальність та пунктуальність, комунікабельність, бажання вчитись та розвиватись професійно, стресостійкість.

Вміння

1) відбір зразків харчових продуктів та приготування проб

2) проведення лабораторних аналізів, вимірювань та досліджень

3) підготовка реактивів, налаштування та перевірка необхідного обладнання

4) зняття вимірювань приладу

5) ведення лабораторних журналів

6) проведення необхідних розрахунків

7) збір та систематизація необхідних даних вимірювань та досліджень

Ірина Олексіївна

Лаборант

Одесса

15 000 грн.

25 лет

полная занятость

Характер работы: стажировка / практика, посменная работа, гибридная

Обновлено 1 месяц назад