Работала в 5 компаниях   13 лет 5 месяцев

Государственный сектор, Промышленность и Производство

Фахівець з договорної роботи

Виконавчий комітет Маріупольської міської ради

Государственный сектор

1 год

11.2016 - 11.2017

Функціонал: Здійснення закупівель, підготовка договорів щодо закупівлі ТМЦ та послуг для забезпечення господарської діяльності виконавчого комітету міської ради. Кодування номенклатури закупок у договорах відповідно до довідників ДК (Державний класифікатор продукції та послуг). Робота з контрагентами в частині забезпечення укладення договорів, прийомка ТМЦ і послуг, забезпечення передачі ТМЦ підрозділами виконкому. Робота в системі Prozorro. Оцінка контрагентів за базою мин'юсту.

Економіст 1 категорії фінансового відділу

Азовелектросталь, ПрАТ, металургійне, ливарне виробництво

Промышленность и Производство

2 года 6 месяцев

02.2015 - 08.2017

Підготовка до оплати платіжних доручень та реєстрів в 1С:8. Отримання платежів в системах клієнт-банку, формування виписок по рахунках. Взаємозв'язок та координація роботи підприємства з банками. Підготовка інформації, анкет для відкриття рахунків у банках.

Керівник робочої групи з впровадження та підтримки1С:8

Азовелектросталь, ПрАТ, металургійне, ливарне виробництво

Промышленность и Производство

1 год 10 месяцев

04.2013 - 02.2015

Функціонал: Управління довідниками «Контрагенти», «Номенклатура». Підтримка бази даних у актуальному стані. Підготовка вхідних та вихідних платіжних доручень. Опрацювання номенклатури матеріалів, норм витрати ресурсів та цін для формування собівартості продукції підприємства. Взаємопов'язання номенклатури матеріалів у 1С із фінансовою моделлю на базі Excel для формування автоматизованої моделі розрахунку бюджету видатків та здійснення контролю закупівель у 1С.

Економіст відділу цін

АЗОВСТАЛЬ, ПАТ, МК

Промышленность и Производство

11 месяцев

06.2011 - 05.2012

Функціонал: Моніторинг ринкових цін на закупівлю обладнання та матеріалів, послуг для забезпечення господарської діяльності підприємства. Альтернативне опрацювання постачальників. Робота із контрагентами. Опрацювання цін реалізації на ТМЦ та послуги. Участь у тендерних процедурах на закупівлю обладнання, матеріалів, здійснення економічного контролю за вартісними параметрами на тендерних торгах комбінату при закупівлі ТМЦ. Аналіз ціни запасів ТМЦ у розрізі номенклатур у SAP R/3.

інженер-конструктор-програміст 1-ї категорії відділу КВАСУ

ВАТ "ГСКТІ". Головний спеціалізований конструкторсько-технологічний інститут

Промышленность и Производство

7 лет 8 месяцев

09.2003 - 05.2011

Функціонал: розробка конструкторсько-технологічної документації, формування бази підетального складу виробів тематики «Азовзагальмаш». Розробка специфікованих норм матеріалів для виробів вагонобудування. Створення ОЗМ, специфікацій та техкарт у SAP R/3.

Училась в 1 заведении

Донецький Державний Університет

Економіст-математик, кафедра Економічної кібернетики

Донецьк, 2000

Владеет языками

Английский

базовый

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

1С:8, SAP R/3,

AutoCad, Компас, ПК "Intermech" - по используемое для создания чертежей, маршрутов изготовления изделий, спецификаций на изделие

Системы клиент-банк,

Владение пакетом MS Office на уровне пользователя,

хорошие знания компьютерной техники

Захоплення та інтереси

Садівництво, велосипедні прогулянки

Особисті якості

Заміжня.

Акуратність у роботі, доводжу доручену роботу до логічного завершення, у разі нечітко поставлених завдань з'ясовую всі нюанси для якісного виконання дорученої роботи у точно встановлений термін, організаторські якості, уміння донести суть поставленого завдання підлеглим працівникам.

Світлана Василівна

Фахівець з договорної роботи

Киев

Святошинский район

25 000 грн.

46 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад