Работала в 3 компаниях   9 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Харчовий технолог

ТОВ Хотел Менеджмент Груп

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 11 месяцев

09.2017 - 08.2023

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Кухар

    Сільпо

    Торговля розничная / Retail

    10 месяцев

    11.2016 - 08.2017

    Кухар універсал

    Ресторан

    Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

    2 года 10 месяцев

    10.2013 - 07.2016

    Училась в 1 заведении

    Київський національний торговельно-економічний університет

    ФРГТБ/ харчовий технолог

    2022

    Владеет языками

    Английский

    базовый

    Анастасія

    Харчовий технолог

    Бровары, Киевская область

    30 000 грн

    29 лет

    полная занятость, неполная занятость

    Обновлено 1 месяц назад