Работала в 8 компаниях   25 лет 3 месяца

Промышленность и Производство, Торговля розничная / Retail, Консалтинг / Аудит, Транспорт и Логистика, Банки, Медицина и Здравоохранение

Головний бухгалтер

Виробниче підприємство

Промышленность и Производство

3 года 9 месяцев

09.2020 - по настоящее время

Організація роботи відділу бухгалтерії, перевірка правильності та повноти відображення доходів та витрат згідно П(С)БО, аналіз собівартості виготовленої продукції, послуг. Формування прогнозних розрахунків по ПДВ, ПНП, порівняння до фактичних даних та аналіз. Здача податкової та статистичної звітності, щомісяця, щокварталу, щороку. Комунікація з податковими органами. Участь в оптимізації процесів в частині обліку, формування технічних завдань для програмістів, перевірка їх виконання.

Головний бухгалтер

Мережа аптек "Подорожник"

Торговля розничная / Retail

1 год 1 месяц

08.2019 - 09.2020

Організація роботи відділу бухгалтерії, перевірка правильності та повноти відображення доходів та витрат, перевірка звітів про роздрібні продажі, аналіз собівартості реалізованих товарів, продукції, послуг. Реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування, здача податкової та статистичної звітності, щомісяця, щокварталу, щороку. Участь в оптимізації процесів в частині обліку, формування технічних завдань для програмістів, перевірка їх виконання. Формування консолідованої бухгалтерської звітності для групи компаній. Формування прогнозних розрахунків по ПДВ, ПНП, ЄП, порівняння до фактичних даних та аналіз.

Головний бухгалтер

Консалтингова компанія

Консалтинг / Аудит

2 года 7 месяцев

01.2017 - 08.2019

Повне ведення бухгалтерії ТОВ та ФОП за спрощеній та загальній формі оподаткування, послуги, траснпортні послуги та експедиційна діяльність, роздрібна торгівля, виробництво. ПДВ, касова документація, банк, валюта, відрядження, облік та списання палива, ведення ОЗ та НМА, взаєморозрахунки з покупцями та постачальниками, нарахування та виплата зарплати, здача звітності у податкову та статистику, МЕДок, 1С 8.2, 8.3 «Управління торговим підприємством», «Бухгалтерія для України», 1С 7.7

Керівник фінансового фідділу

ТОВ "НВП "Технова"

Промышленность и Производство

1 год 8 месяцев

04.2015 - 12.2016

Впровадження та налагодження обліку в програмі 1С УНФ. Повне ведення бухгалтерського обліку підприємства - робота з первинними документами, облік ТМЦ, основних засобів, паливно-мастильних матеріалів, робота з клієнт-банком, нарахування зарплати, календар платежів, контроль списання матеріалів, формування собівартості, аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства та оптимізації витрат.

Економіст з фіансової роботи

ТОВ "ДМЗ "Карпати"

Промышленность и Производство

2 года 9 месяцев

07.2012 - 04.2015

Робота з клієнт-банком, формування та проведення платежів в національній та іноземній валютах, формування платіжного календаря, фінансового плану, бізнес-плану та аналіз їх виконання. Подання необхідної інформації для отримання кредиту. Робота з первинними документами. Ведення взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями.

Головний бухгалтер

ТОВ "БТЛК-Групп Україна"

Транспорт и Логистика

1 год 2 месяца

10.2013 - 12.2014

Повне ведення бухгалтерського обліку підприємства - робота з первинними документами, облік ТМЦ, основних засобів, паливно-мастильних матеріалів, робота з клієнт-банком, нарахування зарплати, облік ПДВ, валютний контроль, формування та подання статистичної та податкової звітності через програмне забезпечення «MEDoc» та АРМ-звіт , календар платежів, створення управлінських звітів щодо аналізу фінансової діяльності підприємства та оптимізації витрат. Робота з контролюючими органами. Додатково - кадрова робота (накази на прийняття-звільнення працівників, оформлення відпусток, ведення трудових книжок).

Менеджер по работе с клиентами

ВАТ КБ "Надра"

Банки

3 года 10 месяцев

08.2008 - 06.2012

Робота з фізичними особами, оформлення депозитів, оформлення та супровід кредитів, аналіз платоспроможності клієнтів, оформлення та видача зарплатних та кредитних карток.

Економіст з фінансової роботи і праці

Новороздільська міська лікарня

Медицина и Здравоохранение

9 лет 3 месяца

04.1999 - 07.2008

Встановлення посадових окладів працівникам установи, розрахунок штатних нормативів та складання штатного розпису, розрахунок кошторису доходів та витрат та аналіз його виконання, розрахунок та складання калькуляцій вартості надання установою платних послуг, складання та подання звітності у фінансове управління та управління охорони здоров'я.

Ключевая информация

Знання та навики фінансового та економічного аналізу, бухгалтерського обліку, вміння працювати з програмним пакетом Microsoft Office, впевнений користувач програмного забезпечення «1-С», версія 8.2, конфігурація «Управління торговим підприємством», «Управління виробничим підприємством», «Бухгалтерія для України», «1-С 8.3 УНФ» та «1-С 8.3 ERP», подання звітності в програмі «MEDoc»

Досвід проходження перевірок, реєстрації та ліквідації фізичних та юридичних осіб

Училась в 2 заведениях

ЛНУ ім. І.Франка

Фінанси і кредит

Львов, 2002

Новороздільський політехнічний технікум

Комерційна діяльність

Новый Роздол, 1998

Владеет языками

Английский

базовый

Испанский

базовый

Польский

средний

Русский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

ПСБО

Львов, 2020

Фінанси для ТОПів

Киев, 2016

Києво-Могилянська Бізнес Школи 

1С УТП, УПП

Львов, 2014

Дополнительная информация

PersonalQualities

Відсутність шкідливих звичок.

Аналітичні здібності, ініціативність, висока самоорганізація, пунктуальність, здатність вирішувати організаційні питання, вміння працювати на результат з вимогою результату від підлеглих, здатність та бажання швидко вчитись, прагнення розвитку, дипломатичність, комунікабельність, відповідальність.

Тетяна

Главный бухгалтер

Львов

Готов переехать: Городок, Львовская обл., Пустомыты

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 недели назад