Работала в 3 компаниях   15 лет 7 месяцев

Красота / Фитнес / Спорт, Торговля розничная / Retail

Керівник господарського департаменту

Фітнес клуб Sport Life

Красота / Фитнес / Спорт

6 лет 3 месяца

09.2015 - 12.2021

Управління обслуговуючим персоналом у фітнес центрі понад 40 співробітників (клінери, різноробочі, адміністратори рецепцій, видачі текстилю, гардеробники). Обслуговування таких локацій: тренажерний зал, сквош корти, арена з трибунами, студії групових занять. Також СПА центру (хаммами, лазні, басейни, сауни, джакузі масажні кабінети), салону Краси,бари. Контроль якості прибирання всього комплексу. Контроль, рівень обслуговування рецепцій, видачі текстилю.

Пошук, підбір та навчання співробітників. Складання технологічних карт з клінінгу, посадових інструкцій, інструкцій з навчання персоналу. Проведення щоденних аудитів, контроль якості чистоти. Керувала всім клубом, під час відсутності безпосереднього керівника (відрядження, відпустки...).

Администратор торгового зала, керуючий магазину

ТОВ "Гринполь" Київ

Торговля розничная / Retail

5 лет 11 месяцев

07.2005 - 06.2011

Адміністратор - організація та контроль роботи персоналу магазину, організація та участь в інвентаризаціях, переобліках, переоцінках, контроль та організація роботи з наведення чистоти та порядку в торговому залі, на складі та прилеглій території. Робота з первинною документацією, формування актів звіряння з клієнтами та постачальниками, робота з банківськими та касовими документами. Робота у програмі 1С.

Керуючий магазином. Підбір та навчання персоналу. Товарознавство, стандарти та технічні умови на товари, основні їх властивості, якісні характеристики; організація складського господарства, умови зберігання та транспортування товарів; асортимент і номенклатуру своєї продукції; структура управління, права та обов'язки працівників та режим їх роботи; правила та методи організації обслуговування покупців.

Менеджер по рекламе

ТОВ "Гринполь" Київ

Торговля розничная / Retail

3 года 2 месяца

02.2000 - 04.2003

Менеджер з реклами - розробка ідей, концепцій реклами, текстового наповнення рекламних посилів, комунікації з дизайнерами (постановка завдань, активна участь у процесі створення рекламних макетів), організація корпоративних заходів компанії (під ключ - від підбору ресторану до контролю проведення) заходів)

Організація конференцій, семінарів, виставок.

Ключевая информация

Високі моральні принципи та самоорганізація, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях, психічне та фізичне здоров'я, відсутність шкідливих звичок, урівноваженість, доброзичливість, здатність створювати робочий колектив із сприятливою для роботи психологічною атмосферою. Маю успішний досвід запуску та реалізації проектів, управління людськими та матеріальними ресурсами, володію навичкою спілкування з людьми високого соціального статусу.

Училась в 1 заведении

Національна академія внутрішніх справ

Правоведение

Киів, 2002

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Украинский

свободно

Оксана Володимирівна

Керівник адміністративно-господарського відділу

Славское

41 год

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад