Работала в 5 компаниях   11 лет

Банки

Головний економіст ЦА

АТ "Ощадбанк"

Банки

6 лет 8 месяцев

11.2017 - по настоящее время

Перевірка правильності та повноти заповнення кредитних анкет; Перевірка справжності наданих клієнтом документів; Перевірка кредитної історії клієнта; Перевірка клієнта в базах даних; Спілкування з клієнтами в телефонному режимі, перевірка достовірності наданої інформації; Перевірка і підтвердження контактних даних клієнтів; З'ясування додаткової неформальній інформації про клієнта (ділова репутація, соціальний статус); Оцінка благонадійності клієнта; Виявлення шахрайства;

Економіст Головного управління

ГУ АТ "Ощадбанк"

Банки

1 год 8 месяцев

03.2016 - 11.2017

- Верифікація та оцінка індивідуальних ризиків; -Участь у приготуванні методичних матеріалів, інструкцій, розпоряджень, наказів з питань кредитування та діяльності управління.

Економіст

АТ "Ощадбанк"

Банки

1 год 7 месяцев

08.2014 - 03.2016

- здійснюю пошук потенційних клієнтів фізичних та залучення їх на обслуговування; - забезпечую консультаційну підтримку клієнтів та підпорядкованих ТВБВ з питань емісії та обслуговування платіжних карток ; - здійснюю відкриття та супроводження карткових рахунків (відкриття, закриття, продовження т.д. платіжних карток, виготовлення додаткових БПК, дублікатів, після заміни втраченої тощо); - здійснюю відкриття кредитних ліній клієнтам; - організації кредитування фізичних осіб; - перевірка, формування справ фізичних осіб; - підготовка договорів для зарплатних проектів по обслуговувані в Банку.

Контролер-касир

АТ "Ощадбанк"

Банки

8 месяцев

12.2013 - 08.2014

- відкриття (закриття) та ведення рахунків фізичних осіб у національній та іноземних валютах, а також в банківських металах. - виплата заробітної плати, пенсій, грошових допомог, соціальних та інших виплат, а також сум компенсацій за грошовими заощадженнями та цінними паперами. - приймала комунальні та інші платежі на користь третіх осіб, а також здійснювала перекази коштів у національній та іноземних валютах. - розрахункові операції за картковими рахунками клієнтів. операції з розповсюдження лотерейних білетів. - операції з іноземною валютою (купівля, продаж, обмін, прийняття на інкасо), чеками та банківськими металами. - схоронність готівкових коштів і цінностей та належного контролю за їх обігом. - надавала клієнтам консультаційні та інформаційні послуги щодо здійснення операцій.

Кредитний експерт

АТ "Уксиббанк"

Банки

3 месяца

07.2013 - 10.2013

продаж споживчих кредитів в магазині побутової техніки "Фокстрот"; консультування клієнтів за умовами кредитування; ідентифікація клієнта; формування пакету документів по кредиту.

Училась в 2 заведениях

Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана

Облік і аудит

Київ, 2015

Академія муніципального управління

Фінанси та кредит

Київ, 2013

Лілія

Помічник бухгалтера

Фастов

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад