Работал в 3 компаниях   8 лет 7 месяцев

Строительство, Торговля розничная / Retail, Услуги для населения - другое

Робітник у будівництві

фрілансер

Строительство

2 года

10.2019 - 10.2021

До тепер працював будівельником (внутрішні оздоблювальні роботи, покрівельні роботи). Є розуміння у будівельних матеріалах та будівельних інструментах

Продавець непродовольчих товарів

Хмельницький ринок

Торговля розничная / Retail

6 лет 5 месяцев

08.2011 - 01.2018

Окремо від офiцiного стажу, здобув чималі навички у роздрібній та гуртовій торгівлі на ринку Пако і Бартер-сервіс ( 2011 - 2018, виключаючи проміжки офіційного працевлаштування). Мною виконувались обов'язки як продавця, так І консультанта, упаковщика, вантажника, доставщика, прийняття відправка товару, викладання на вітрину, надання речам товарного вигляду.

контролер енергонагляду

Хмельницькобленерго, АТ

Услуги для населения - другое

4 месяца

09.2015 - 01.2016

Фактично виконував обов'язки електромонтера, проводив роботи по підкюченню до електромережі, проводив заміну та опломбування електролічильників, ремонтні планові роботи, виявлення самовільних підключень, оперативні виїзди. Причиною звільнення було те, що потрібно було здобувати вищу технічну освіту, а на мінімальну заробітну плату це було, зізнаюсь, не сумісно.

Учился в 2 заведениях

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка

соціальна робота

Тернополь, 2018

Шепетівський медичний коледж

стоматологія ортопедична

Шепетовка, 2011

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

курси штукатурів, лицювальників-плиточників

Ярмолинцы, 2013

За час перебування на обліку у державному центрі зайнятості м. Ярмолинці, був зарахований на курси в Ярмолинецький професійний ліцей, за спеціальністю штукатур лицювальник-плиточник.По закінченню навчання мною отримано свідоцтво про здобуття кваліфікаційного рівня, та свідоцтво про допуск до робіт з підвищеною небезпекою за спеціальністю штукатур, лицювальник-плиточник 4 розряду.

Дополнительная информация

додаткове

Є водійське посвідчення, категорії A, B, C, C1 Також маю легковий автомобіль КІА Magentis 2 (2008 р)! Готовий працювати на власному транспортному засобі! 2.3 роки служби в ЗСУ за мобілізацією. Звільнений. Маю відстрочку.

Богдан

Продавець непродовольчих товарів

Хмельницкий

17 000 грн.

полная занятость

Характер работы: сезонная / временная работа

Обновлено 6 дней назад