Работал в 1 компании   20 лет 2 месяца

Государственный сектор

Начальник відділу кадрів Начальник служби безпеки Голова РДА

ДФС, РДА

Государственный сектор

20 лет 1 месяц

05.2000 - 06.2020

Досвід роботи в управління персоналом в державному секторі більше 20 років, на керівних посадах 15 років (пошук, прийом-оформлення, введення служби, відпусток та відряджень, а також звільнення) зі штатом понад 2000 осіб.

Знання та застосування на практиці різних методів підбору та залучення персоналу, методів адаптації. Досвід роботи з job-сайтами, HR платформами, соц.мережами, базами даних тощо.

Організація та контроль роботи відділу підбору та адаптації. Розробка положень, регламентуючих документів, інструкцій по відділу.

Маю досвід роботи начальником служби безпеки великого холдингу більше 4 років. Займався розробкою основоположних документів з метою закріплення в них вимог щодо забезпечення безпеки підприємства (інструкції, положення, правила); перевірка інформації про кандидатів при прийомі до компанії; контроль фінансової, комерційної безпеки підприємства;-розробка і управління заходами щодо забезпечення безпеки об'єктів, що охороняються; організація та проведення службових розслідувань за фактами розголошення відомостей, втрати документів, цінностей та інших порушень безпеки підприємства; планування, організація та проведення заходів щодо збереження ТМЦ; взаємодія з контролюючими та правоохоронними органами.-виконання конфіденційних завдань, поставлених керівництвом компанії.

Вільний виїзд за кордон.

Ключевая информация

Досвід підбору та кадрового введення трудового колективу в кількості більше 3000 осіб. Стаж - більш як 20-ть років. Також успішний досвід реорганізацій та змін в структурі підприємства, знання трудового законодавства а інших норм, що регулюють трудову діяльність.

Взаємодія з контролюючими та правоохоронними органами.-виконання конфіденційних завдань, поставлених керівництвом компанії.

Учился в 1 заведении

Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого

Юридичний факультет, правознавство, юрист

Харків, 1991

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Олександр Валентинович

Начальник служби безпеки Начальник відділу кадрів

Киев

Голосеевский район, Дарницкий район, Деснянский район, Днепровский район, Оболонский район, Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район

35 000 грн.

60 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад