Работала в 3 компаниях   20 лет 4 месяца

Промышленность и Производство, Транспорт и Логистика, Другое

Начальник відділу охорони праці

УАП ТОВ «Фішер-Мукачево»

Промышленность и Производство

5 месяцев

03.2022 - 08.2022

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці,цивільного захисту.  Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров'я ISO 45001:2018. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання нещасних випадків або аварій. Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Складання бюджету з охорони праці. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Організація проведення навчання робітників з питань охорони праці, періодичних медичних оглядів. Інші обов'язки.

Начальник відділу охорони праці

ТОВ "Нова Пошта"

Транспорт и Логистика

6 лет 3 месяца

10.2015 - 01.2022

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Керівництво роботою відділу охорони праці (штат 37 осіб). Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров'я ISO 45001:2018, проходження сертифікаційних, наглядових, ресертифікаційних аудитів на відповідність вимогам вказаного стандарту. Розробка та впровадження системи електронних приписів з охорони праці в межах компанії. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання нещасних випадків або аварій. Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Проходження комплексної перевірки Головного управління Держпраці у 2016р. Складання бюджету з охорони праці на рік, на місяць. Складання графіку руху грошових коштів на місяць згідно бюджету охорони праці. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Інші обов'язки.

Начальник відділу охорони праці

Комунальне підприємство з теплопостачання "Вуглик" Горлівка (теплопостачання, водопостачання, водовідведення)

Другое

13 лет 5 месяцев

05.2001 - 10.2014

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів охорони праці. Розробка комплексних заходів щодо охорони праці, планів, програм покращення умов праці, попередження виробничого травматизму. Підготовка проектів наказів з питань охорони праці та внесення їх на розгляд роботодавцю. Забезпечення своєчасного складання звітності з охорони праці. Керівництво працівниками служби. А також виконання інших вимог чинної посадової інструкції.

Крім того займалася оформленням ліцензій: на вироблення, транспортування та постачання теплової енергії, водопостачання та водовідведення; виконання будівельних видів робіт, а також дозволу Держнаглядохоронпраці на початок виконання вищезазначених робіт

Ключевая информация

Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров'я ISO 45001:2018, проходження сертифікаційних, наглядових, ресертифікаційних аудитів на відповідність вимогам вказаного стандарту. Розробка та впровадження системи електронних приписів з охорони праці в межах компанії. Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Проходження комплексної перевірки Головного управління Держпраці у 2016р. Складання бюджету з охорони праці на рік, на місяць. Складання графіку руху грошових коштів на місяць згідно бюджету охорони праці. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Інші обов'язки.

Училась в 1 заведении

ВНЗ "Київський університет ринкових відносин", правознавство, підприємницьке право

правознавство, підприємницьке право

Киев, 2006

Курсы, тренинги, сертификаты

система менеджменту охорони здоров’я і безпеки праці у відповідності до вимог і положень міжнародних стандартів ISI 45001:2018, ISO 19011:2018.

Київ, 2022

Внутрішній аудитор системи менеджменту ОЗБП відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 45001:2018 та ISO 19011:2018

викладач-інструктор з надання немедичними працівниками домедичної допомоги

Одесса, 2021

З правом викладання

система менеджменту охорони здоров’я і безпеки праці у відповідності до вимог і положень міжнародних стандартів ISI 45001:2018, ISO 19011:2018.

Киев, 2019

Внутрішній аудитор

концепція реформування системи управління охороною праці в Україні на основі управління ризиками. Інструмент реалізації концепції – стандарт ISO 45001:2018

Киев, 2019

ризик-орієнтовний підхід в системах менеджменту, стандарт ISO 31000:2018

Киев, 2018

Тетяна

Провідний інженер з охорони праці

Запорожье

21 000 грн.

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад