Работала в 1 компании   4 года 2 месяца

Промышленность и Производство

начальник відділу матеріалів, планування та логістики

ТОВ «Трокс Україна»

Промышленность и Производство

4 года 1 месяц

10.2017 - 11.2021

  • Організація роботи та управління роботи відділу матеріалів, планування та логістики, координування інформаційними потоками в межах відділу та з іншими структурними підрозділами компанії.
  • Контроль та менеджмент впродовж усього ланцюга поставок: закупівля - доставка сировини - митне оформлення - зберігання сировини - внутрішнє переміщення - експорт готової продукції, митне оформлення і транспортування до логістичного центру в Словаччині - зберігання на складі в Словаччині - перепакування/перевантаження - відвантаження готової продукції до покупця.
  • Координація роботи логістичного центру в Словаччині Kuehne+Nagel: плани для відвантажень, найменування та артикули готової продукції, кількості, терміни та умови поставок, замовлення транспорту, інформація про пакування.
  • Разом з виробництвом брала участь у виробничому плануванні випуску, приймала рішення стосовно комплектування готової продукції для експорту.
  • Організація транспортно-експедиційної діяльності для постачання сировини та готової продукції, обираючи тип транспорту та маршрути для вчасної доставки; контроль термінів доставки.
  • Визначення оптимальної потреби в сировині у відповідності з виробничою необхідністю та оптимальних складських запасів.
  • впровадження інноваційних технологій в роботі відділу.
  • Виготовлення митних, екологічних та санітарно-епідеміологічних дозвільно-ліцензійних документів: річний митний дозвіл для режиму переробки; екологічний висновок на відходи в Департаменті екологічної безпеки Міністерства екології України, санітарно-епідеміологічний висновок на відходи в Інституті превентивної токсикології м.Києва; цінові довідки та експертизи в Івано-Франківській Торгово-промисловій палаті.
  • Спілкування з покупцями: узгодження поставок готової продукції відносно кількостей та строків; робота з порталами VW, Daimler, Volvo, Magna; підтвердження поставок; моніторинг логістичних рейтингів на порталах клієнтів; виготовлення пакувальних інструкцій для готової продукції; підтвердження довгострокових декларацій. Щомісячна інвентаризація пакувальної тари покупців.

Ключевая информация

Управлінські: організація роботи відділу, пошук людей в команду, проведення співбесід, розподіл завдань та контроль за їх виконанням, установлення дедлайнів.

Спеціальні: спеціалізовані програми GARP, Twim, 1-С:Підприємство.

Комунікативні: ведення переговорів з транспортно-експедиційними компаніями, логістичними представниками покупців автомобільних концернів.

Училась в 1 заведении

Прикарпатський університет ім.Василя Стефаника

Факультет романо-германської філології, спеціальність: “Mова та література (англійська)”

Івано-Франківськ, 2004

Владеет языками

Английский

продвинутый

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

“Quality Management Systems. Internal Auditor Training Course (based on ISO 9001:2015 and ISO 19011:2018 Standards)

Коломыя, 2019

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Word, Excel

Водительское удостоверение

Категорія В

Личные качества

Відповідальність, ініціативність, цілеспрямованість, уважність до деталей, дисциплінованість, швидко навчаюсь

Наталія Олегівна

Начальник відділу логістики

Коломыя

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад