Работала в 2 компаниях   7 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий підприємством харчування/технолог

Кейтерінг сервіс груп

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 5 месяцев

01.2020 - по настоящее время

  1. Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва. Управління прибутком, націнкою, обігом сировини.
  2. Впровадження нової техніки та технологій, вилучення ручної та малопродуктивної праці.
  3. Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур, згідно сировинної бази. Контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт.
  4. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов'язків та відповідальності. Розробка посадових інструкцій працівників всіх підрозділів виробництва харчування. Складання графіків виходу на роботу, табелювання, преміювання; навчання персоналу, проведення тренінгів, екзаменування.
  5. Впровадження системи ХАССП на виробництві, ведення відповідної документації, контроль дотримання санітарних норм та правил, своєчасного проходження працівниками в установленому порядку медичних оглядів.
  6. Організація забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, їх отримання, складування, умов збереження та контроль якості. Робота з постачальниками. І т.і.

Завідувач виробництвом\технолог

Підприємство громадського харчування АТ "Укртелеком"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 1 месяц

06.2016 - 07.2019

  1. Впровадження системи ХАССП, навчання персоналу, ведення відповідної документації за даною системою.
  2. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці.
  3. Розробка нових технологічних карт, нових страв, робота зі Збірником рецептур, актами опрацювання страв, контроль за дотриманням ТК та КК працівниками.
  4. Проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення.
  5. Контроль видачі готових страв на лінію.
  6. Залучення нових клієнтів, підбір персоналу, взаємодія з контролюючими органами. І т.д.

Ключевая информация

Надбання основних навичок у виробництві кондитерських виробів, м'ясних та рибних страв, холодних закусок завдяки профільній освіті, численним тренінгам та сучасним курсам підвищення кваліфікації у провідних рестораторів м.Київ.

Контроль за правильністю та безпечністю харчування по системі ХАСП, ведення відповідної документації.

Організування забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, напівфабрикатами та продуктами харчування, їх одержання, складування, збереження, контроль якості.

Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва, правової та претензійної роботи, впровадження нової техніки і технології, вилучення ручної та малопродуктивної праці. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов'язків і відповідальності, керування персоналом, організування оцінювання роботи працівників, оплату їх праці та винагороди за кінцеві результати. Проведення навчальних тренінгів середперсоналу підприємства. Прийняття компромісних рішень у разі виникнення конфліктних ситуацій у колективі підприємства або під час обслуговування працівників підприємства. Застосування науково-методичних розробок з питань раціонального харчування.

Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур згідно сировинної бази, наявної на підприємстві, контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт. Екзаменування та перевірка знань щодо технологічних процесів, нового обладнання та загальної виробничої дисципліни. Контроль за дотриманням умов зберігання сировини та готової продукції.

Забезпечення ефективності результатів роботи підприємства, додержання санітарних вимог до технологічних процесів, правил обслуговування, відповідного санітарнотехнічного стану підприємства, трудової і виробничої дисципліни.

Здійснення контролю за виконанням працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичних оглядів.

Училась в 2 заведениях

Университет рыночных отношений

Экономический

Киев, 2004

Чернігівський кооперативний технікум

Товаровед-технолог общественного питания

Чернигов, 1993

Владеет языками

Французский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Тайська кухня

Киев, 2018

Академія Борисова

Киев, 2018

Технологія приготування кондитерських виробів

Киев, 2017

Технологія приготування м'ясни та рибних страв

Киев, 2015

Кукклаб

Киев, 2015

Дополнительная информация

Додаткові відомості

Організована, цілеспрямована, відповідальна, маю аналітичні здібності. В основних рисах: системність, націленість на результат, контроль за досягненням основних цілей. Маю досвід в впровадженні системи ХАССП на підприємствах. Знання, що набуті мною протягом 25 років роботи в галузі харчового виробництва, надають впевненості в отриманні позитивнихх результатів в роботі та підкреслюють професіоналізм в моїй діяльності. Маю 2 дипломи з відзнакою.

Оксана

Керуючий підприємством харчування

Киев

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 10 часов назад