Работала в 4 компаниях   3 года 8 месяцев

Медицина и Здравоохранение, Страхование, Недвижимость и Девелопмент, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Бухгалтер

Військовий госпіталь м.Київ

Медицина и Здравоохранение

11 месяцев

04.2023 - 03.2024

Робота з в/ч, прихід переміщення і повернення медикаментів, матеріалів, звітність з медикаментів, м/о/3,9.Акти звірки.Робота з матеріално відповідальними особами.Видатки, договора, додаткові угоди.Робота в программі фінанси енд кредит.Залишки коштів обороти.Акти звірки з покупцями і поставщиками.Робота з контрагентами.Зведега заітність.Місячна звітність.

Бухгалтер

будь-яка

Страхование

10.2021 - 10.2021

звітність, порівняння оренди цифр з бюджетом, ведення таблиць обьектів і договорів, ворд, ексель, допомога керівнику, звірка з бухгалтерією данних, обробка заяви оренди и т.д.

Економіст

ТОВ"Фокус-Інвест"

Недвижимость и Девелопмент

4 месяца

12.2020 - 04.2021

Звітність кожного дня керівникам про залишки коштів після надходження(дохідна частина), заявки на оренду приміщення, робота по 11 обьектам і їх контроль по нарахуванню, звірка ціни, а також утвердження її с керівником і бюджетом планування на рік(помісячно), місячна звітність керівникам після звірки з бухгалтерією, утвердження та зміни бюджету з керівником відділу оренди та финансовим директором, дебіторська заборгованність звіт керівнику у відсотковому співвідношенні.

Бухгалтер

ТОВ БИРМАРКЕТ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 1 месяц

01.2018 - 02.2020

ГСМ, витрати і доходна частина з оренди, звірка, контроль, нарахування оренди кожного місяця, комунальні платежі їх динаміка, контроль рознесення оплат, контроль доходної і витратної частини оренди, звіти для керівника, тендер з ГСМ річний, звіт по бензину квартальний, півріччя, річний, присвоєння карток по ГСМ, контроль ліміту бензину по співробітникам, договірна частина теж контролинг, документобіг та підпис договорів з оренди.

Ключевая информация

Фінансовий контроль, Управлінський облік, Первинна бухгалтерія, страхування, мережа, 1с бюджет планування,1С: 8.3 виробництво(друкарня), Клієнт-банк, 1С: 8,3 УТП. Державна установа. Онлайн курси по ексель, отримала сертифікати пройдення курсу навчання.

Училась в 2 заведениях

ІП "Стратегія"

облік і аудит

Жовті Води, 2010

Дніпропетровський державний інститут технічного навчання

облік і аудит

Дніпро, 2004

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Антонина

Москва, 2021

Сертифікати отрмала за проходження курсу 4-5 грудня 2021року.

Антоніна Станіславівна

Бухгалтер з фінансової роботи, економіст.

Киев

25 000 $

39 лет

неполная занятость, полная занятость

Обновлено 1 месяц назад