Работал в 1 компании   1 год 10 месяцев

Негосударственные организации / NGO

Водій на власному авто

ACTED

Негосударственные организации / NGO

1 год 9 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Посвідчення водія, категорії:
A1 A B1 B C1 C D1 D BE C1E CE  D1E DE
Працюю водієм на власном авто у французькій недержавній організації ACTED, яка підтримує населення, які постраждали від  гуманітарних криз.
Виконую пасажирські перевезення за узгодженним маршрутом. Водійський стаж більше 30 років, відкриті всі категорії, маю хороший  автопарк особистого транспорту. 
Працював в міжнародній компанії IП "Інтетикс", виконувавв розробку програмного забезпечення.
Досвід роботи  на ДП завод Радіореле в м.Харкові на посаді провідного інженера відділу постачання, керівник приватної фірми «Бос», оптово- роздрібна торгівля, співвласник і комерційний директор ТОВ "Буренерго" займався впровадженням альтернативних джерел енергопостачання, а також відновлюваних джерел енергії: вітрогенератор, тепловий насос, фотоелектричні панелі, сонячні  колектора, системи автономного вуличного освітлення, твердопаливні котли та багато іншого.  Були введені в експлуатацію багато об'єктів.      Доводилося відвідувати різні виставки по всьому світу (Китай, Туреччина, Німеччина, Польща, Чехія, Франція, Італія) .  Відвідую всілякі тренінги та семінари на теми збільшення прибутковості компанії. В медицині працював 15 років фельдшером.  Маю ФОП 3 група.

Ключевая информация

Вмію працювати в команді, приймати як самостійне рішення, так і виконувати завдання керівництва, стресостійкий, акуратний, вміння швидко навчатися і знаходити рішення в складних ситуаціях, логічне мислення, Сильні аналітичні здібності, добра організованість. Впевнений користувач інтернету, вільно володію офісним пакетом Microsoft, MS Excel

Учился в 2 заведениях

Харьківський інститут екології та соц. захисту

екологія

Харків, 2004

Комунальний заклад охорони здоров`я "Богодухівський медичний коледж"

фельдшерський

Богодухів, 1986

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

курси Пинтосевича

Харків, 2016

Постійно

курси Пинтосевича

Харків, 2015

Постійно

Дополнительная информация

супровідний дист

* Вітаю, мене зацікавила посада водій .Наразі працюю в гуманітарній організації, на посаді водія в місті Київ. Я з міста Харків і хочу повернутись до міста. Маю водійське посвідчення, всі категорії ( крім трамвая та тролейбуса (smiley) ), без штрафів за порушення ПДД. Можу надавати першу допомогу, маю диплом фельдшера, працював на швидкій допомозі 10 років. Маю вищу освіту з екології . Маю два авто в особистому користуванні - Subaru Forester (5місць), Mercedes Bens Vito (бус 447 кузов) 7 місць, на яких наразі працюю в гуманітарній організації за посадою водій адміністративного персоналу та закордонних делегацій. Володію навичками надання першої медичної допомоги та надання допомоги з тактичної медицини (є сертифікат) Вмію працювати в команді, націлений на результат. Досвід роботи на керівній посаді - керівник з відділу постачання, понад 10 років, у підпорядкуванні 90 осіб. Відрядження, понаднормово - без питань. Чесний, активний, інтелектуальний (швидко вчусь новому) Чекаю на зворотній зв’язок. Сподіваюсь на співпрацю. З Повагою, Сергій Бондаренко.

Сергій Миколайович

онлайн

Водій автотранспортних засобів

Киев

Готов переехать: Харьков

1 200 $

57 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 56 минут назад