Работал в 5 компаниях   15 лет 2 месяца

FMCG, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Начальник складської та товарноі логістики

ТОВ ЕКО

FMCG

8 лет 9 месяцев

10.2012 - 07.2021

  • Успішне впровадження системи WMS , повне адміністрування і оптимізація її роботи, підтримка та навчання користувачів, налаштування параметрів для системних процесів та їх запуск, моніторинг та виправлення помилок в роботі системи. Розробка статистичних звітів , внесення і настройка необхідних змін в топології складу. Робота з Cross Docking, pick-by-line.
  • Налаштування процесу якісної комплектації, групування товарів та ефективності вантажопотоків .Контроль логістичних характеристик 20 000 SKU на складі та їх зміни.
  • Впровадження системи нарахування відрядної форми заробітної плати.
  • Розробка системи ефективної боротьби з протермінованою продукцією в мережі компанії.
  • Розробка і впровадження нормативних матеріалів и форм звітності по логістиці для підрозділів компанії та проведення інвентаризацій.
  • Організація роботи, контроль і координація діяльності центральних та регіональних складів. Проектування и розробка логістичних систем і процесів.

Керівник відділу логістики

ТОВ «Вектура»

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года

09.2009 - 09.2012

Підбір,навчання і розподіл персоналу відділу продажів,складу та експедиції. Розробка цілей, стратегій продаж, бюджету, місячних планів,фінансових показників, розвитку території та контроль за її виконанням. Планування та контроль обcягів продажу

Супервайзер

ПП «Дельта»

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 8 месяцев

01.2008 - 09.2009

  • Контроль забезпечення оперативного просування та домінування продукції над конкурентами. Розвиток та постійне покращення потенціалу РТТ. Аналіз та і контроль дебіторської заборгованості відділу. Координація роботи менеджерів з продажу.

Логіст транспортних перевезень

Компанія «VGP»

Промышленность и Производство

9 месяцев

09.2007 - 06.2008

  • Організація та управління робочими процесами транспортної логістики. Формування доставки товарів по території України та за її межами усіма видами вантажних автомобілів та залізницею. Розробка та впровадження оптимізації руху власного та найманого транспорту. Участь у складанні бюджету відділу логістики.

Адміністратор відділу логістики

ПП «SAVSERVIS»

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 3 месяца

06.2006 - 09.2007

  • Обробка замовлень в базі даних,формування транспортних маршрутів згідно обсягів замовлень. Контроль та координація роботи водіїв на маршруті.

Ключевая информация

Досвід роботи в напрямку логістика - 15 років

Учился в 1 заведении

НУ Львівська політехніка

Менеджмент ЗЕД

Львов, 2004

Микола Юрійович

Керівник складської логістики

Киев

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад