Работала в 2 компаниях   10 лет 11 месяцев

Другое

Ретушер віддалено

Фриланс

Другое

7 лет 9 месяцев

08.2016 - по настоящее время

Співпраця з компаніями Retoucher Spark, Retoucher Space. В обов‘язки входила обробка портретів в різних локаціях, лайфстайл, ділові портрети, фотосессії в студії, ретуш фото newborn (немовлят), тварин. Співпраця з американською компанією Peridigital - обробка каталожних зйомок с моделями plus-size, усунення целюліту, корекція форми тіла, виправлення зморшок на одязі, зміна фону, кольорокореціяОбробка зображень предметів, одягу, портретів, робота з фото для стоків, ретуш некомерційних фото, співпраця з фотографами, усунення недоліків обличчя, шкіри, одягу, видалення зайвих об’єктів з фону, повна чи часткова заміна фону, видалення логотипів, корекція контурів тіла, підготовка фото для інтернет-магазинів, зміна кольору елементів на фото, застосування фотофільтрів при необхідності

Ретушер

Fujifilm

Другое

3 года

07.2013 - 07.2016

Обробка фотографій: ретуш, додавання яскравості/контрасту, усунення недоліків на шкірі, корекція волосся, зміна кольору елементів на фото, реставрація старих чи пошкоджених фотографій, створення колажів, корекція кольору, заміна фону, підготовка фото до друку, підготовка зображень до друку на сувенірній продукції: чашки, тарілки, футболки, камені і т.п.

Ключевая информация

Досвід в створенні фотокниг: 5 років

Училась в 1 заведении

Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В Винниченка

художньо-графічний

Кропивницький, 2013

Владеет языками

Английский

базовый

Дополнительная информация

Портфоліо:

https://www.behance.net/LuckyHope

Особисті якості

Добросовісно та якісно виконаю ретуш портрета будь-якої складності, реставрацію фото, кольорокорекцію чорно-білих фотографій. Володію навичками ретуші за допомогою частотного розкладання, Dodge&Burn, пластикою. Є досвід роботи зі стоковими предметними фото. Знаходжуся в постійному творчому пошуку, вдосконалюючи свої професійні вміння та навички. Рада виконати Ваші проекти, максимально втіливши Ваші вимоги в роботі.

Надія

Ретушер віддаленно

Кропивницкий

15 000 грн.

33 года

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад