Работала в 2 компаниях   15 лет 9 месяцев

Промышленность и Производство, Услуги для бизнеса - другое

Бухгалтер

ТзОВ ЛМК Львів

Промышленность и Производство

2 года 9 месяцев

12.2021 - по настоящее время

Рознесення банківських виписок,створення податкових та видаткових накладних на основі платіжних доручень.Розблокування податкових накладних. Нарахування ЗП на 5 -ти ТОВ та З-х ФОП загальна кількість 250 людей . Ведення кадрів.

Нарахування та виплати лікарняних подання звітів в ПФУ, нарахування відпускних та компенсацій. Подання звітів по ЗП в програмному забезпеченні МЕ Док. Ведення ФОП на спрощеній системі оподаткування різних груп. Подача статичної звітності по ЗП. При відсутності бухгалтера по закупівлях внесення прохідних накладних накладних. Робота з Клієнт банком- платежі та інше. Підтвердження в Ме док вхідних документів.

бухгалтер

Веселка-Л

Услуги для бизнеса - другое

12 лет 10 месяцев

10.2008 - 08.2021

Проведення розрахунків з постачальниками та підрядниками (відображення витрат та проведення оплати на підставі первинних документів -договорів, актів виконаних робіт, видаткових накладних, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами),нарахування заробітної плати,оформлення і ведення кадрової документації,вміння працювати в системах «Клієнт-Банк»,робота в програмах 1С, МеDoc .

Ведення кількох юридичних осіб та ФОП одночасно.

Ключевая информация

контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами),нарахування заробітної плати,оформлення і ведення кадрової документації,вміння працювати в системах «Клієнт-Банк»,робота в програмах 1С, МеDoc .

Ведення кількох юридичних осіб та ФОП одночасно.

Училась в 1 заведении

Львівська Комерційна Академія

Облік і аудит

Львів , 2004

Zoriana

бухгалтер

Львов

42 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад