Работал в 1 компании   19 лет

Транспорт и Логистика

Водій вантажівки

Невеликі фірми по вантажоперевезенням

Транспорт и Логистика

18 лет 11 месяцев

08.2005 - по настоящее время

Добрий день. Я професійний водій, працюю на фурі шторі в міжнародному сполученні. Поки чекаю по є - черзі перетен кордону, то маю 10 діб вільних, тому шукаю додаткову роботу. 2005 року працюю водієм. З 2014р по СЕ З 2020по европі, з 2021р україна - европа. Працював переважно на невеликих торгівельних і логістичних фірмах. Зараз працюю водієм - міжнародником, но розглядаю любу роботу.

Ключевая информация

Поки регулярно перед кожним рейсом чекаю 10діб по Є - Черзі, маю 10вільних діб, тому шукаю собі додатеову роботу.Добрий день! З 2005 року постійно працюю водієм переважно на вантажівках, хоч і маю досвід на автобусі і це є для мене єдиний дохід в сімью. По СЕ з 2014року Працював на тралі, тандемі, шторі/ напівпричепі. Досвід міжнародних перевезень в Українських фірмах з літа 2021р. Плюс 1 каденція в Польщі по країнах Скандінавії. Е код 95 мед.довідка Чіп - картка водія, закордонний біометричний паспорт. Проживаю м.Васильків. Враховуючи теперішні малі розцінки на міжнародні перевезення і дуже великі черги на кордонах то готовий змінити роботу. ШУКАЮ СОБІ ДОДАТКОВУ РОБОТУ! Поки очікую по Є - черга на перетен кордону, то маю 10вільних діб.

Учился в 2 заведениях

нкк київпастранс

водій троллейбуса

Киев, 2003

пту

автослюсар

Киев, 1997

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Водій СЕ

Киев, 2013

Водитель тягача с прицепом/полуприцепом

водій ВС

Киев, 2005

Водитель Легкового и грузового автомобилей

Дополнительная информация

Про себе

Досвідчений водій ,СЕ, загальний водійський стаж 20років з них СЕ 7років. Весь час безперервно працював водієм! Є всі необхідні документи і чіп. Досвід роботи вказаний в трудовій книжці , а крім того скільки разів я виходив на підміну на різні машини на різні рейси - кількість цих поїздок я навіть точно не згадаю. Дзвоніть будьласка.З повагою Віталій

Віталій

Водій АВСDE

Киев

Голосеевский район

Готов переехать: Киев

44 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа, посменная работа, гибридная

Обновлено 2 дня назад