Работал в 4 компаниях 3 года
Промышленность и Производство
Молодший Інженер-Технолог
ТОВ «Нестле Україна «Львів»
Промышленность и Производство
5 месяцев
12.2023 - по настоящее время
- Розробка та забезпечення впровадження нових видів кондитерських виробів на основі аналізу маркетингових досліджень та обґрунтувань на виробництві:
-визначення планів робіт, управління проектами, забезпечення запуску кінцевого продукту заданої якості у встановлені терміни;
-розробка рецептур, виготовлення лабораторних взірців, проведення виробничих випробувань;
-запуск першої партії продукції у виробництво, перевірка встановлених параметрів продукту до заданої якості;
-допомога виробництву у налагодженні серійного випуску нового/вдосконаленого продуктів.
- Вдосконалення діючих рецептур, виходячи з наявної та нової сировини, застосування нових технологій, процесів, обладнання з метою отримання більш стабільної якості продукту, зменшення втрат, зменшення витрат розходу сировини при цьому не погіршуючи якості продуктів.
- Координація роботи по поновленню/корегуванню технологічних інструкцій на випуск продуктів. Внесення даних в рецептурну систему SAP RM.
- Здійснення обговорення результатів робіт по впровадженню нових продуктів з відповідними службами, прийняття відповідних рішень.
Інженер з нормативно-правових питань
«AR Baltic Medical», Литва
Промышленность и Производство
1 год 1 месяц
04.2023 - по настоящее время
- Участь у глобальній регулятивній діяльності, включаючи регулятивні подання, оновлення, оцінку змін у продуктах і процесах, перевірку маркування та загальні запити нормативної документації.
- Керувати підготовкою нормативно-правової документації.
- Забезпечення регулятивної підтримки внутрішніх і зовнішніх (регулюючих органів) аудитів і допомога у вирішенні зауважень.
- Керувати діяльністю з ліцензування об’єктів (наприклад, списки продуктів, експортні сертифікати).
Молодший спеціаліст/Інтерн
«ЛКФ «Світоч»/ ТОВ «Нестле Україна «Львів»
Промышленность и Производство
8 месяцев
04.2023 - 12.2023
- Співпраця зі службами та відділами залученими у проектах по впровадженню нових/вдосконалених продуктів;
- Подання завдання на розрахунок собівартості продуктів у розробці;
- Аналіз процесів виробництва, дотримання рецептур та надання підтримки виробництву по вирішенню проблемних питань та вдосконаленню виробничих процесів для забезпечення випуску продукції з дотриманням вимог щодо якості;
Хімік-аналітик
ПрАТ «Концерн Хлібпром»
Промышленность и Производство
1 год 10 месяцев
06.2021 - 04.2023
- Проведення вибіркового контролю якості готової продукції на відповідність діючим нормативним документам (НД) на органолептичні та фізико-хімічні показники;
- Аналіз, систематизування та оформлення відповідно до НД результатів досліджень у відповідні журнали/чек-листи та електронну базу 1С;
- Здійснення відбору продукції для архіву арбітражних зразків та контроль умов їх зберігання;
- Вивчення причини окремих недоліків, якості виробів і внесення пропозиції щодо їх усунення та попередження;
- Призупинення руху невідповідної продукції, виявленої в результаті проведеного контролю.
Ключевая информация
- уміння працювати з базовими програмами MS Office (Excel, Word, Power Point);
- знання AutoCAD 2D,3D;
- вміння працювати в 1С;
- досвід роботи в лабораторії з відповідним обладнанням(1 рік);
- вміння працювати з технічною літературою.
Учился в 2 заведениях
НУ "Львіська політехніка"
Хімічні технології та інженерія/ Технологія харчових добавок - Магістр
Львів, 2022
"Львівська політехніка"
Хімічні технології та інженерія/ хімік-технолог; хімік-інженер - Бакалавр
Львів, 2021
Владеет языками
Английский
средний
Русский
свободно
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Хіміко-технічний контроль виробництва харчових продуктів
Дополнительная информация
Особисті якості
Відповідальність, уважність, працьовитість, комунікабельність, ініціативність.
Олександр
Олександр
Технолог харчового виробництва
Львов
Готов переехать: Другие страны
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад