Работал в 6 компаниях   22 года 4 месяца

Строительство, Государственный сектор, Энергетика и Энергоносители, Издательства и Полиграфия

Геодезист

Будстальмонтаж

Строительство

3 года 6 месяцев

04.2021 - по настоящее время

Виконання геодезичних робіт в процесі будівництва логістичних і промислових об'єктів, виніс в натуру об'єктів, розбивка вісей, земляні роботи, контроль вісей та конструкцій збірного з/б. Складання та ведення виконавчих схем та документації. Здійснення геодезичного контролю на об'єкті. Робота з електронними тахеометрами Sоккіа SET530R, Sоккіа SET530RK та нівеліром.

Геодезист

УКРДАГП, ДП

Государственный сектор

11 месяцев

03.2020 - 02.2021

Топографо-геодезичні роботи при демаркації державного кордону України та Республіки Білорусь. Робота з GNSS-приймачами Trimble та Leica. Старший польової геодезичної групи. Ведення виконавчих актів, схем та документації. Керування автомобілем УАЗ.

Геодезист

ПрАТ ВПБФ «Атлант»

Строительство

5 лет 8 месяцев

02.2014 - 10.2019

Монолітне, монолітно-каркасне будівництво, виніс в натуру об'єктів, виніс та розбивка вісей, земляні роботи. Складання та ведення виконавчих схем та документації. Здійснення геодезичного контролю на об'єкті. Робота з електронним тахеометром South NTS-326 та нівеліром.

Геодезист

УКРГАЗПРОЕКТ, ПАТ

Энергетика и Энергоносители

3 года 3 месяца

11.2010 - 02.2014

Топографо-геодезичні роботи по об'єктах газової промисловості (магістральні газопроводи, газопроводи-відводи, кранові вузли, газорозподільні станції, компресорні станції). Камеральна обробка польових вимірювань (Credo, AutoСad). Робота з електронним тахеометром Topcon GTS-223 і GNSS-приймачем Topcon GRS-1, трасошукачі Radiodetection, Абрис.

Картограф

Картография, ГНПП

Издательства и Полиграфия

7 лет 5 месяцев

12.2002 - 05.2010

Посадові обов'язки: створення, оновлення і підготовка до друку картографічної продукції (карти і атласи автошляхів України, залізниць України, туристичні карти та атласи України). Досвід робіт з GNSS-приймачем (відрядження по зняттю треків основних автодоріг України).

Гидролог

Центральна геофізична обсерваторія

Государственный сектор

1 год 3 месяца

09.2001 - 12.2002

Комплексна гідрографічна партія Центральної геофізичної обсерваторії Гідрометеослужби України. Робота з картографічними матеріалами. Складання та ведення виконавчої документації.

Ключевая информация

Наявність водійського посвідчення категорії В, водійський стаж 6 років.

Учился в 2 заведениях

КНУ імені Тараса Шевченка

географічний

Киев, 2008

Київський топографічний технікум

картографія

Киев, 2000

Олексій Вікторович

Геодезист

Киев

Голосеевский район

45 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 3 дня назад