Работал в 14 компаниях 17 лет 4 месяца
Промышленность и Производство, FMCG, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Головний технолог
ТОВ "Елітфуд" Посада: Головний технолог
Промышленность и Производство
6 месяцев
05.2023 - 11.2023
Специфіка роботи: Розробка нових видів продукції батончиків з сухофруктів та горіхів під запатентованою назвою «FitBar». Розробка нових видів продукції (цукерок), ті інших SCU які раніше не виготовлялись, затвердження нових рецептур, внесення змін в діючу технологічну документацію: ТУ (технічні умови), та ТИ (технологічних інструкцій до них), створення міні лабораторії для мікробіологічного та вологісного контролю сировини та готової продукції. Контроль при отриманні імпортованої сировини (всі види горіхів та сухофруктів та іншої сировини), контроль виготовлення готової продукції всієї асортиментної матриці виробництва на всіх етапах виробництва, контроль якості смаження горіхів та зміни в технологічних режимах обробки смаження горіхів та зміни в технології виготовлення батончиків. Проведення та аналіз інвентаризацій.
Зовнішній консультант виробничих підприємств
Різні виробничі підприємства
FMCG
3 года 1 месяц
05.2020 - 06.2023
Зовнішній консультант виробничих підприємств в формі консалтингових послуг в залежності від поставленої задачі (систематизація виробництв, контроль якості сировини та готового продукту, внесення змін до виробничих потужностей їх модернізація, надання рекомендації що до модернізації різних виробництв.) Тимчасова робота по проектам замовників.
Головний технолог (основна) Головний метролог (за сумісництвом).
ТОВ "Кастом снек продакшен"
FMCG
2 года 5 месяцев
11.2017 - 04.2020
- Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля (відкриття виробництва попкорну для мережі кінотеатрів «планета кіно») підготовка бази, та пошук постачальників сировини для виробництва готового продукту, інвентарю, формування довгострокових відносин з постачальниками, формування з нуля всієї нормативної бази для запуску в роботу підприємства (написання ТУ, ТИ (технологічних інструкцій), розробка системи НАССР для підприємства) та введення в експлуатацію устаткування (виробнича лінія країна виробник США, фасувальна лінія країна виробник Туреччина, отримання всіх нормативних документів на відповідність устаткування стандартам та нормативним актам на території України). Розробка з виробником смако-ароматичних композицій смаків для готового продукту та їх затвердження. Розробка макетів упаковки та затвердження технічних текстів з регуляторними органами (склад продукту, опис виробника). Налаштування устаткування на виробництво якісного продукту, та зберігання рецептур з правками кожен виробничий день. Контроль виробництва від отримання сировини та пакувальних матеріалів до упаковки готового продукту.
Директор
ТОВ "Зелені Автомобілі України"
Автомобильная промышленность и Автобизнес
1 год 3 месяца
09.2016 - 12.2017
- Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля, підготовка всіх документів для реєстрації ТОВ. формування асортименту електрокарів для продажу на підприємстві та зарядних станцій до них, пошук постачальників, підписання договорів на поставку партій товарів, контроль якості доставленого товару, пошук каналів збуту, забезпечення прибутковості підприємства в цілому, відповідальність за показники діяльності підприємства, організація робочих процесів та розробка планів розвитку підприємства, підбір та адаптація персоналу, загальне керівництво персоналом на підприємстві.
Технолог.
ТОВ „Лісна бар інвест”. Мережа ресторанів в яку входять такі ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, Tiesto Grill.
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
02.2016 - 07.2016
Технолог
Робота в ресторанах за індивідуальною домовленістю:
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
03.2015 - 01.2016
- 1) Ресторан «Вершки суспільства» місто Київ вулиця Звіринецька, 47 (Розробка повного пакету технологічної документації для підрозділу кухня і бар).
- 2) Мережа розважальних центрів «Турбіна» в містах: Полтава, Рівне, Чернівці. (ведення та корегування бази технологічних карт в 1С 8.2 та створення нових рецептур та формування нового меню мережі ресторанів з урахуванням місцевих особливостей регіонів).
- 3) Ресторан «Пастернак» місто Київ, вулиця Драгомирова 20А (Розробка повного пакету технологічної документації для бару та кухні, ведення бази1С 8.2, розробка сезонних меню, святкових пропозицій та основного меню з шеф-кухарем закладу).
Технолог з технології харчування.
ТОВ „Марон ІНК”. Всеукраїнська мережа ресторанів «Авто-Гриль Мисливець»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 6 месяцев
08.2013 - 02.2015
- Специфіка роботи: В мережі ресторанів 21 ресторан по території України. Безпосередньо під управлінням 17 ресторанів. Відповідав за створення Технологічних карток (далі ТК), проведення відпрацювань по створеним ТК розробка нових меню (разом з бренд-шефом мережі ресторанів), підрахування собівартості страв спільно з відділом закупівель мережі ресторанів. Ведення бази технологічних карток, сприяння переходу підприємства з бази даних 1С7.7 на базу 1С 8.2. Розробка рекомендацій для оптимізації роботи в новій базі даних 1С 8.2 (для програмістів підприємства). Організація проведення обміну в базі даних з локальними ресторанами. Розробка внутрішніх стандартів роботи виробничого підрозділу мережі ресторанів. Розробка МЕМО та інших внутрішніх документів підрозділу. Проведення інвентаризацій, встановлення меж допустимих відходів сировини при виробництві страв на основі технологічних норм та законів регулюючих діяльність підприємств ПГХ. Контроль за якістю сировини та готових страв мережі ресторанів. Проведення навчання шеф-кухарів разом з бренд-шефом мережі ресторанів.
Технолог
ТОВ „МПС Україна”. Мережа ресторанів «Мамамія» м. Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
07.2012 - 02.2013
- Специфіка роботи: Відкриття цехів власної лінії виробництва морозива, картоплі фрі та Італійської пасти, ведення, оформлення документації по переробці сировини та готової продукції, розробку і затвердження нових рецептур і технологію приготування страв; норми відходів і витрат у процесі обробки сировини; розробка нового меню. Контроль за якістю сировини та готової продукції. Контроль діяльності ресторанів та проведення щомісячних перевірок та оцінювання роботи керуючих ресторанами мережі. Розробка, та затвердження нормативно-технологічної документації (ТУ та технологічних інструкцій до них). Проведення атестацій та підвищення професійного рівня співробітників.
Технолог
„Київський центр харчових технологій”, м. Київ
FMCG
1 год 2 месяца
02.2011 - 04.2012
Специфіка роботи: Відкриття кондитерського цеху, підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, пошук та взаємодія з постачальниками обладнання, продуктів. Організація безперервного виробництва. Облік товарно-матеріальних цінностей. Списання ТМЦ. Підбір персоналу та його адаптація.
Технолог
Готель "Славутич" (ТОВ "Оствесттур"), м. Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
08.2010 - 01.2011
- Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
Специфіка роботи: Підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю. Розробка меню. Списання ТМЦ. Керівництво колективом.
Технолог
Ресторан "Східна казка" (ПП "Агора Плюс"), м. Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
09.2009 - 04.2010
- Спеціалізація ресторану: Європейська, східна, японська кухні.
- Специфіка роботи: Відкриття ресторану з нуля, підготовка, оформлення технологічної документації, розробка проекту кухні, закупівля обладнання, інвентарю. Розробка меню.
Робота з контролюючими органами.
Кухар
Готель "Inter Continental Kyiv" (ТОВ "Готель менеджмент"), м. Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 месяца
06.2009 - 08.2009
- Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
- Місце роботи: Головна кухня.
Специфіка роботи: Підготовка до відкриття готелю, робота з документацією, розробка стартового меню, його корегування.
Кухар
Ресторан «Стіна» (ТОВ «Рант»), м. Київ.
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 3 месяца
02.2007 - 05.2009
- Спеціалізація ресторану: Європейська, Японська кухня.
- В меню використовувалися страви країн Японії, Норвегії, Німеччини, Італії.
Працював на всіх процесах виробництва.
Кухар
Центр відпочинку «Вертикаль» (ТОВ «Гральний Дім»), м. Київ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 5 месяцев
09.2005 - 02.2007
- Спеціалізація ресторану: Європейська кухня.
- В меню використовувалися страви країн Німеччини, Італії, Іспанії, Франції.
Працював на виробництві в усіх цехах.
Ключевая информация
- Досвід відкриття заводу по виробництву попкорну з нуля.
Наявність сертифікату компетентності аудитора за ДСТУ ISO 22000:2007 від 12.06.2019 року.
- Досвід відкриття ресторанів з нуля, розробка проектів кухонь;
- Робота з контролюючими органами, отримання дозвільної документації, реєстрація підприємства в державному реєстрі;
- Підготовка та оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю, списання товарно-матеріальних цінностей;
- Керівництво колективом;
- Розробка меню;
- Контроль взаєморозрахунків з постачальниками, калькуляція собівартості готової продукції;
- Ведення документації з переробки сировини, робота з первинною документацією.
- Досвід відкриття автосалону з нуля.
Працюю з програмами:
1С: Бухгалтерія 7.7. 1С: Бухгалтерія 8.2. MS Office Excel, Word, PowerPoint. Система автоматизації обліку Б-52, R-Keeper, SAP.
Учился в 2 заведениях
Київський національний торговельно-економічний університет
Факультет: Ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Напрям підготовки: Харчові технології та інженерія. Спеціалізація: Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс. Магістр. Харчові технології та інженерія.
Киев, 2013
Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету (ВКУ КНТЕУ)
Факультет: Технологія харчування. (Денна форма навчання) Спеціальність: Харчова технологія та інженерія. Молодший спеціаліст з технології харчування, технік-технолог, кухар 5 розряду.
Киев, 2009
Владеет языками
Английский
средний
Русский
родной
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
«Секрети управління компанією»
- 10.05.2017 Лекція президента найбільшого національного оператора мобільного зв'язку Kyivstar Петра Чернишова «Секрети управління компанією»
«Інвестування як мистецтво створення майбутнього. Стартапи і нові можливості».
- 23.05.2017 Лекція Вікторії Тігіпко - «Інвестування як мистецтво створення майбутнього. Стартапи і нові можливості».
Інтенсив «ГРОШІ. 8 навичок заможних людей ». Інтенсив «Бізнес від а до я»
- Грудень 2014- 14.02.15 року. Інтенсив «Гроші. 8 навичок заможних людей » (1 частина навчання). Інтенсив «Бізнес від а до я» (2 частина навчання).
- З 16.02.15 року по 8 квітня 2015р. продовження навчання. Інтенсив: «Гроші+Формування грошового потоку»
- З 16.04.15 р по жовтень 2015 року. Продовження навчання в сформованій майстер групі (тривалість навчання 6 місяців).
- Програму навчання проводять:
- Сергій Розвадовський - професійний бізнес-тренер. Системний підприємець, співвласник і розробник різних бізнес проектів які перетворилися на успішні компанії на ринках України, Росії, Білорусії і Казахстану. Двічі керував підприємствами союзного значення і виводив їх з боргів. Досвідчений консультант і викладач з двадцятирічним стажем. На сьогоднішній день - доларовий мільйонер.
- Костянтин Шпак - системний підприємець і стратегічний менеджер. 10 років керував напрямками стратегічних інвестицій в найбільших фіна
Дополнительная информация
Личные качества
- Уважність, відповідальність, старанність, комунікабельність, бажання постійно навчатись, постійна робота над вдосконаленням своїх власних здібностей, вміння плідно працювати в команді, вміння чітко планувати свою роботу, орієнтація в роботі на якісний результат.
Андрей
Андрей
Головний технолог харчового виробництва
Киев
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: гибридная, в офисе/на месте
Обновлено 1 день назад