Работал в 2 компаниях   2 года 8 месяцев

Интернет, Строительство

Монтажник

Star Group

Интернет

8 месяцев

12.2020 - 08.2021

Досвід роботи зі структурованою кабельною мережею, в нових житлових комплексах, досвід роботи в налаштуванні клієнтського обладнання (роутери, точки доступу, смарт-телевізори, медіаплеери та інше), знання ОС та комп’ютерних програм. Також маю досвід з налаштування відеонагляду. 
Маю такі якості як: комунікабельність, пунктуальність, старанність, порядність, вмію пояснювати доступно будь яку інформацію. 
Маю водійське посвідчення, категорії «B» та «С». 
?

водитель

Demontagnik

Строительство

1 год 11 месяцев

01.2019 - 12.2020

Специфіка моєї роботи полягала в тому, що ми з бригадою (2чол.) виконували вивіз будівельного сміття, за день виконуючи роботу якісно, мав 8-10 замовлень. Завантаження та відвантаження виконувалось нами, займався демонтажем будівництв і аналогічно вивозили сміття у спеціалізоване відведене місце в найкоротші терміни, якісно та швидко. Клієнти завжди залишались задоволенні та звертались періодично саме до нас.

Ключевая информация

Легкові авто, грузові авто, права категорії В та С. Також моїм хоббі є лагодити, фарбувати, ремонтувати автомобілі. Загалом все що пов’язано з активною роботою, спілкуванням з людьми, вирішення спірних питань, та робота за кермом приносить мені максимальне задоволення.

Учился в 1 заведении

МВПУАТБМ

автодіагностика

Киев, 2016

Дмитро Ігорович

Водій на авто підприємства

Киев

25 000 грн.

27 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 3 недели назад