Работала в 1 компании   2 года 3 месяца

Промышленность и Производство

менеджер

grossi toidukaubad

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

03.2019 - 05.2021

Працювала в Естонії на великому виробництві по виготовленню і розповсюдженню різноманітної продукції по власній сеті супермаркетів. З початку працювала поваром, через пів року ,маючи освіту технолога, мене підвищили. В мої обов'язки входило: зранку моніторила накладні на закази з супермаркетів. Потім сортувала закази та розносила на відділи. Писала рецепти та пропорції на виготовлення продукції. Контролювала процеси приготування продуктів.Потім по закінченні різних логістичних функцій, заносила дані відправки до комп'ютера для подальшої обробки інформації. Проводила переговори з російськомовними партнерами.

Ключевая информация

Спростувала пришвидшила і удосконалила деякі робочі процеси. Спростувала систему введення та обліку продукції на підприємстві.

Училась в 1 заведении

Рогачівський аграрний технікум

технолог

Новоград-Волынский, 2011

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Дополнительная информация

особисті якості

Люблю активну роботу, висока працездатність, цілеспрямована, швидко навчаюся, відповідальна, дисциплінована,комунікабельна,можу виконувати декілька задач одночасно, організована, пунктуальна, стресостійка, впевнена в собі, енергічна. Маю авто та досвід водіння понад 10 років.

Вікторія Олегівна

Торговий представник з авто

Звягель

33 года

Активно ищет работу

Обновлено 4 дня назад