Работал в 2 компаниях   3 года

FMCG

Супервайзер

Щедро

FMCG

2 года 5 месяцев

02.2022 - 07.2024

Управління командою АТ з метою виконання плану продаж в цілому та досягнення запланованих результатів, знання стандартів роботи АТ та контроль чіткого їх виконання командою, проведення оцінки роботи АТ з метою виявлення сильних і слабких компетенцій АТ, проведення навчання АТ на робочому місці, визначення стилю керівництва по кожному АТ, Контроль ДЗ, проведення зборів, аналіз показників План-Факт, АТТ, тактичних задач, постановка задач, визначення Дедлайнів їх виконання, зріз виконання поставлених задач, проведення Сторчеків, Розробка та реалізація плану проведення переговорів з ключовими клієнтами з метою покращення комунікацій.

Торговий агент

Щедро

FMCG

6 месяцев

08.2021 - 02.2022

Чітке дотримання стандартів роботи компанії; представленість продукції на закріпленій території, залучення нових клієнтів до співпраці, розширення асортименту в ТТ, виконання плану продаж (загальнго та у розрізі товарних груп), виконання плану покриття АТТ, виконання тактичних задач, контроль ДЗ та ін..

Ключевая информация

Прямі продажі, ведення переговорів, побудова міцних комунікацій з клієнтами, боротьба з запереченнями,

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Підбор персоналу

Київ, 2023

-Визначення якостей кандидатів;

-Визначення вмотивованості кандидатів;

-Визначення критеріїв відповідності кандитату на заміщення посади АТ в силу своїх навичок.


Ситуаційне лідерство

Київ, 2023

Визначення який саме стиль керівництва необхіно застосовувати для кожного АТ для досягнення найкращого результату в роботі та створення хорошої атмосфери в колективі.

Дополнительная информация

торгівля

Мене звати Сергій і мені 30 років. Я одружений і маю двох прекрасних донечок. Усе своє життя проживаю в Ужгороді, маю власне житло і авто. Мені подобаються нові знайомства та спілкування з людьми тому пов'язую своє життя з роботою в активних продажах. Легко знаходжу спільну мову будь з ким. У мене хороше почуття гумору, вмію згладжувати кути в напружених ситуаціях. Я чесна людина і відповідальний працівник а також завжди справедливий у своїх рішеннях. Вмію підтримувати у важких періодах та відкликаюсь коли необхідно протягнути руку допомоги.

Сергей

Торговый представитель с авто/ Супервайзер

Ужгород

31 год

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад