Работала в 4 компаниях   12 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Транспорт и Логистика, Государственный сектор

Бухгалтер

Мережа закладів громадського харчування

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

11.2023 - по настоящее время

Щотижневий облік погодинно-преміальної системи оплати праці персоналу, в залежності від посади, від відпрацьованого працівником часу та виторгу. Штат 70 працівників, 4 заклади громадського харчування та доставка і обслуговування на виніс. Розрахунок оплати праці по подвійним ставкам: фіксований погодинний тариф в будні, вихідні чи вечірні зміни та відсоткові надбавки в залежності від особистого виторгу по кожним напрямкам роботи працівників. Облік в програмі Poster.

бухгалтер

Приватне Підприємство

Транспорт и Логистика

10 месяцев

07.2021 - 05.2022

Ведення первинної документації, аналіз кредиторської та дебіторської заборгованості, щомісячна звірка з контрагентами, облік товаро-матеріальних цінностей, розрахунок витрат палива, облік підзвітних коштів, розрахунок заробітної плати та преміальних залежно від пройденого кілометражу, обліку витрат та доходів підприємства, аналіз прибутковості в розрізі рейсів, водіїв та автотранспорту. Звільнилася через війну.

спеціаліст управління логістики та матеріально-технічного забезпечення

Головне управління Національної поліції в Черкаській області

Государственный сектор

8 лет 4 месяца

02.2013 - 06.2021

Підготовка статистичної звітності, облік забезпечення працівників з розрахунку витрат та норм належності, розрахунок потреби на поточний рік, розрахунок бюджетних коштів згідно потреби товарно-матеріальних цінностей, проведення звірок обліку товарно-матеріальних цінностей зі складським обліком, підготовка звітів, наказів, договорів та інших документів по обліку товарно-матеріальних цінностей, участь у проведенні інвентаризацій, виконання інших доручень.

оператор ПК

Державний сектор

Государственный сектор

2 года 9 месяцев

09.2009 - 06.2012

Організація паперового та електронного документообігу, здійснення організаційно-протокольного забезпечення, контроль оформлення офіційних документів відповідно до стандартів.

Ключевая информация

Ефективне використання різних програмних засобів, ведення складського обліку, ведення обліку взаєморозрахунків, проведення інвентаризації , оформлення та робота з первинною документацією.

Училась в 2 заведениях

Національний університет харчових технологій

Спеціальність: «Фінанси»

Київ, 2011

Національний університет харчових технологій

«Біотехнологія біологічно-активних речовин»

м.Київ, 2009

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс "Практична бухгалтерія"

Черкаси, 2023

Облік та звітність для ФОПів, облік грошових коштів, банк, каса, облік заробітної плати, об’єднана  звітність, облік ПДВ, облік основних засобів, облік доходів та витрат, практичні заняття з виведенням обороту підприємств, балансом, звітом про фінансові результати та декларацією з податку на прибуток. 

Дополнительная информация

Особисті якості

Вмію працювати з великим обсягом даних, скрупульозна і уважна до деталей, аналітичний склад розуму, відповідальна, пунктуальна, здатна швидко навчатися новому, організована, націлена на результат, прагну до підвищення професійного рівня, самоорганізована.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК (Microsoft Word, Excel, Power Point на рівні експерта),1С: Бухгалтерія 8.3, 1С: Підприємство Альфа-Авто, володіння офісною оргтехнікою.

Інна

Бухгалтер

Черкассы

37 лет

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 1 месяц назад