Работал в 3 компаниях   2 года 11 месяцев

Государственный сектор, Другое, Негосударственные организации / NGO

Судовий експерт

Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

Государственный сектор

10 месяцев

09.2023 - 07.2024

Мої навички включають в себе методи встановлення наявності слідів крові та виділень, а також визначення видової належності крові та тканин біологічного походження. Крім того, я можу приготувати цитологічні препарати та провести їх мікроскопічне дослідження, а також виконати мікроскопічне дослідження прикореневої частини волосся після проведення експертизи волосся. Окрім цього, я маю навички у сфері криміналістичного ДНК-аналізу і можу виконувати такі дії, як виділення ДНК з різних об'єктів біологічного походження (з використанням методів, таких як Chelex, PrepFiler, NucleoSpine, NucleoMag), оцінка якісної та кількісної характеристик виділеної ДНК, проведення реакції ампліфікації та електрофоретичного розділення продуктів ампліфікації. Також я можу інтерпретувати отримані результати досліджень, зокрема за локусами яДНК, Х- та Y-хромосоми, а також гіперваріабельної ділянки мтДНК. Розраховувати ймовірність випадкового збігу та успадкування генетичних ознак.Додатково, я маю досвід роботи з аналітичним та допоміжним обладнанням, яке використовується при проведенні молекулярно-генетичних досліджень, такі як прилад для автоматизованого виділення ДНК "Automate Express Instrument", система ПЛР у реальному часі, генетичний аналізатор, система капілярного електрофорезу, роботизовані системи Hamilton, Qiagen QIAgility та інші допоміжні лабораторні прилади. Також, я маю досвід роботи з приладами для автоматизованого виділення, секвенування та аналізу мітохондріальної ДНК, такими як "Ion Chef" та "Ion S5 System".

Інженер технолог

Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького НАН України

Другое

1 месяц

07.2023 - 08.2023

Консультант із соціальних питань

БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Негосударственные организации / NGO

1 год 11 месяцев

09.2021 - 08.2023

Профілактика ВІЛ-інфекції та інших ІПСШ. Консультування, проведення асистованного тестування на ВІЛ-інфекцію, гепатити В/С та сифіліс; розповсюдження презервативів, лубрикантів, інформаційних матеріалів. Здійснення супроводу клієнтів з позитивним результатом тесту на ВІЛ до медичного закладу. Забезпечення соціального та медичного супроводу клієнтів для отримання доконтактної профілактики (PrEP).

Учился в 2 заведениях

Національний університет «Києво-Могилянська академія»

Факультет природничих наук, спеціальність «Біологія (Молекулярна біологія)»

Київ, 2023

Запорізький національний університет

Біологічний факультет, спеціальність «Біологія (Біохімія та імунологія)»

Запоріжжя, 2021

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

15-а студентська Школа-семінар «Біофізичні методи в нейронауках та фізіології»

Київ, 2021

14-а студентська Школа-семінар «Біофізичні методи в нейронауках та фізіології»

Київ, 2020

Дополнительная информация

Досвід роботи та інша діяльність

Маю досвід репетиторства з біології та багаторічний студентський досвід, який включає дворічну роботу у студентській раді факультету. Під час мого навчання в Запорізькому національному університеті, займав посаду голови студентської ради та голови навчально-наукового сектору. Після закінчення мого терміну у студентській раді, віддав свої знання та досвід майбутнім студентам, виступаючи ментором для наступної команди студентської ради.Я також активно брав участь у наукових конференціях, презентуючи дві наукові праці (тези). Завдяки моїй зацікавленості в біології та організаційних навичках, я вдало організовував роботу біологічної локації під час проведення науково-популярної акції «Дні науки» у Запоріжжі, що відбулися 5-6 червня 2021 року. Мої зусилля були спрямовані на привернення уваги до науки та стимулювання інтересу суспільства до біологічних досліджень та знань.Мої навички у репетиторстві та управлінні студентською діяльністю, разом з академічними здобутками та доповідями на наукових конференціях, підтверджують мою здатність працювати в команді, координувати проекти та здійснювати наукові дослідження. Я відданий здобуттю знань та створенню позитивного впливу на оточуючих.

Професійні навички

Досвідчений користувач ПК з вмінням працювати з програмами Adobe Photoshop та Microsoft Office. Маю значний досвід роботи з різноманітним науковим обладнанням, таким як мікроскоп, фотоколориметр, рефрактометр, ферментер, а також здатність ефективно працювати з біологічними матеріалами та лабораторними тваринами.Маю навички проведення біохімічних та імунологічних досліджень, що підтверджують мою компетентність у лабораторних процедурах. Я маю відповідальний підхід до своєї роботи та завжди дотримуюсь наукових стандартів та протоколів, а також маю добре розвинуті аналітичні здібності та здатність до ретельного вивчення наукових проблем.

Особисті якості

Маю здатність швидко навчатись і легко сприймати великі обсяги інформації. Володію організаторськими здібностями та вмію ефективно працювати як в колективі, так і самостійно, досягаючи поставлені завдання в найкоротші терміни. Маю розвинуті комунікабельність, відповідальність та наполегливість у роботі. Моя творчість та креативний підхід допомагають знаходити нетрадиційні рішення завдань.Особливу увагу приділяю деталям і завжди стежу за їх точністю. Пишаюсь відсутністю шкідливих звичок і алергій, що дозволяє зосередитись на ефективній та продуктивній роботі.

Данило Олександрович

Біохімік, імунолог, молекулярний біолог, генетик, інженер-лаборант, учитель

Киев

25 000 грн.

24 года

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 1 месяц назад