Работала в 7 компаниях   14 лет 2 месяца

Банки, Медицина и Здравоохранение

Начальник відділення

АТ «Ідея Банк»

Банки

2 года 11 месяцев

10.2021 - по настоящее время

Здійснення загального керівництва і забезпечення стійкої та ефеткивної роботи відділення банку. Контроль за своєчасністю та якістю виконання працівниками відділення своїх обов‘язків. Здійснення систематичного аналізу діяльності працівників, забезпечення необхідними комплексами заходів для виконання поставлених планів.

Начальник відділу продажу

АО "Первый Украинский Международный Банк"

Банки

5 лет 9 месяцев

03.2015 - 12.2020

Обов'язки: планування, організація і координація роботи відділу з продажів. Забезпечення виконання планових показників шляхом ефективної організації продажів на регіональному ринку банківських продуктів фізичним особам. Розвиток мережі. Організація відкриття точок продажу Банку: проведення переговорів з партнерами; пошук та навчання нового персоналу. Постановка цілей та задач, контроль та моніторинг виконання плану з продажів підлеглими співробітниками. Аналіз та контроль якості продаж і обслуговування клієнтів.

Начальник відділу продажу

АТ "БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ"

Банки

1 год 1 месяц

02.2014 - 03.2015

Обов'язки: планування, організація і координація роботи відділу з продажів. Забезпечення виконання планових показників шляхом ефективної організації продажів на регіональному ринку банківських продуктів фізичним особам. Розвиток мережі. Організація відкриття точок продажу Банку: проведення переговорів з партнерами; пошук та навчання нового персоналу. Постановка цілей та задач, контроль та моніторинг виконання плану з продажів підлеглими співробітниками. Аналіз та контроль якості продаж і обслуговування клієнтів. Зона відповідальності - Черкаси та Черкаська область. Південь Київської області.

Експерт групи цільового кредитування

АТ "БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ"

Банки

1 год 4 месяца

10.2012 - 02.2014

Обов'язки: активний пошук і залучення клієнтів до співпраці. Оформлення кредитних заявок. Формування кредитної справи. Інформування клієнтів Банку з питань оформлення і оплати кредитів. Контроль над здійсненням оплати по кредиту. Навчання та стажування нових співробітників банку. Підтримка і допомога підзвітним кредитним фахівцям на період випробувального терміну, аналіз результатів продажу відділу, участь у зборах відділу, підготовка тестів для контролю знань підзвітних співробітників.

Старший кредитний фахівець (цільового кредитування)

АТ "БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ"

Банки

9 месяцев

01.2012 - 10.2012

Обов'язки: активний пошук і залучення клієнтів до співпраці. Оформлення кредитних заявок. Формування кредитної справи. Інформування клієнтів Банку з питань оформлення і оплати кредитів. Контроль над здійсненням оплати по кредиту. Навчання та стажування нових співробітників банку.

Кредитний фахівець ( цільового кредитування)

АТ "БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ"

Банки

5 месяцев

08.2011 - 01.2012

Обов'язки: активний пошук і залучення клієнтів до співпраці. Оформлення кредитних заявок. Формування кредитної справи. Інформування клієнтів Банку з питань оформлення і оплати кредитів. Контроль над здійсненням оплати по кредиту.

Оператор комп'ютерного набору

КНП "Перша Черкаська міська лікарня" ЧМР

Медицина и Здравоохранение

1 год 9 месяцев

11.2009 - 08.2011

Обов'язки: ведення документації лікарні, набір тексту, аналіз і здача звітів по захворюваності пацієнтів, що відносяться територіально до лікарні, контроль та введення в систему лікарні статистичних талонів по захворюванням пацієнтів, зведення міських звітів по захворюваності для подачі у відділ охорони здоров'я міста Черкаси.

Ключевая информация

Маю досвід  роботи на керівних посадах, також досвід в підборі персоналу. Вміння вести переговори з партнерами. Постановка цілей та задач, контроль та моніторинг виконання плану з продажів підлеглими співробітниками. Аналіз та контроль якості продаж і обслуговування клієнтів. Планування, організація і координація роботи відділу продажів.

Училась в 3 заведениях

Черкаський Інститут Банківської Справи Університету банківської справи НБУ

Спеціальність "Банківська справа", спеціаліст з банківської справи

Черкаси, 2013

Черкаський Інститут Банківської Справи Університету банківської справи НБУ

Факультет "Фінанси і кредит", здобута кваліфікація бакалавра з фінансів і кредиту.

Черкаси, 2012

Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 ЧМР

Черкаси, 2008

Владеет языками

Английский

средний

Юлія Миколаївна

Керівник відділу

Черкассы

26 000 грн.

33 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад