Работал в 5 компаниях   26 лет 4 месяца

Торговля розничная / Retail, Фармацевтика, Промышленность и Производство, Образование

Інженер з організації експлуатації та ремонту

Фудком

Торговля розничная / Retail

2 года 7 месяцев

12.2021 - по настоящее время

Організація та контроль виконання заявок на ремонт та обслуговавання технологічного та технічного обладнання торгових площадок підрядниками. Контроль технічного стану приміщень, території та комунікацій. Пошук підрядників для виконання заявок. Звітність по виконанним роботам. Робота з керуючими та завгоспами на площадках. Робота з структургими підрозділами компанії з питань поліпшення, модернізації та розвитку мережі. Робота з комунальними платежами на площадках. Контроль за дотриманням на ТП правил ОП та ТБ.

Керівник експлуатаційної служби

ТОВ Мед-сервіс

Фармацевтика

4 месяца

08.2021 - 12.2021

Підготовка мережі аптек до опалювального сезону. Взаємодія з підрядниками організаціями та комунальними службами по забезпеченню неперервної роботи мережі. Пошук підрядників по проведенню робіт на обєктах мережі. Ведення документообігу згідно обовязків

Керівник адміністративно-господарського відділу

Сота-Альянс, ООО

Торговля розничная / Retail

3 года 4 месяца

01.2018 - 05.2021

Забезпечення неперервної роботи мережі з 89 магазинів сотового зв'язку у 35 містах України. Проведення капітального ремонту при відкритті та ребрендінгу, проведення поточних ремонтів приміщення, меблів, устаткування, ремонт електро та сантехічного обладнання. Обслуговування систем кондиціювання та вентиляції, клінінг. Забезпечення мережі канцелярськими, побутовими та супутніми товарами. Забезпечення складу товара пакувальним матеріалом.

Керівник робіт

Дорожньо-будівельне підприємство.

Промышленность и Производство

3 года 8 месяцев

03.2015 - 11.2018

Топологічна розбивка, розчистка (згідно екологічних норм) та прокладання трас на болоті та у лісі, ведення відповідної супроводжувальної документації, передача завершеного об'єкту замовнику, оформлення звітів по виконаній роботі. Забезпечення переробки та заховання відходів (керівництво пилорамою для розпилу деревини на будівельний матеріал та його реалізація). Забезпечення працівників дозвільними документами та організація проходження навчання для їх отримання.

Викладач математичних дисциплін

Криворізький економічний інститут КНЕУ

Образование

17 лет

02.1998 - 02.2015

Викладання математичних дисциплін, заступник декана

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК, 1С

Посвідчення водія В, С. Стаж керування з 2005 р.

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Олександр

Руководитель административно-хозяйственного отдела

Киев

51 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад