Работал в 9 компаниях   19 лет 7 месяцев

Банки, Торговля розничная / Retail

Керівник відділення банку

А банк

Банки

1 год 1 месяц

08.2023 - по настоящее время

  • Керівництво роботою відділення банку
  • Ведення переговорів з ключовими клієнтами та партнерами
  • Контроль за виконанням фінансових показників
  • Взаємодія з іншими відділами банку
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Розв'язання конфліктних ситуацій

Керівник відділення банку

АККОРДБАНК, ПуАО, КБ

Банки

1 год 1 месяц

11.2021 - 12.2022

  • Керівництво роботою відділення банку
  • Ведення переговорів з ключовими клієнтами та партнерами
  • Контроль за виконанням фінансових показників
  • Взаємодія з іншими відділами банку
  • Розв'язання конфліктних ситуацій

Начальник відділення групи А

АБ УКРГАЗБАНК

Банки

3 года 2 месяца

02.2018 - 04.2021

Керівництво роботою підлеглих працівників, забезпечення виконання щомісячного плану по залученню корпоративних клієнтів (зарплатні проекти, рахунки та зустрічі ЮО, кредитні програми МСБ, еквайринг), роздрібного бізнесу (кредитні картки, заставні кредити, небанквські продукти, тощо), складання річного бюджету відділення та забезпечення його виконання, забезпечення виконання портфельних показників відділення, адміністративно-господарська діяльність

Начальник відділення групи Б

ПАТ СФ Приватбанк

Банки

2 года 9 месяцев

01.2015 - 10.2017

Керівництво роботою підлеглих працівників, забезпечення виконання особистого щомісячного плану по залученню корпоративних клієнтів (зарплатні проекти, рахунки та зустрічі ЮО, кредитні програми МСБ, еквайринг), складання річного бюджету відділення та забезпечення його виконання, забезпечення виконання показників відділення ЕСП, адміністративно-господарська діяльність

Менеджер з обслуговування корпоративних клієнтів

ПАТ СФ Приватбанк

Банки

1 год

01.2014 - 01.2015

Забезпечення виконання особистого щомісячного плану по залученню корпоративних клієнтів - рахунки МСБ, депозитні програми МСБ, кредитні програми МСБ, еквайринг та т.п. Первинний аналіз клієнта, збір документів (РКО, депозитні програми, кредитні програми)

ФОП

ФОП Нестеров І.А. (ПП)

Торговля розничная / Retail

8 лет 11 месяцев

06.2005 - 05.2014

Роздрібний продаж продуктів харчування (точки продажу на центральному ринку)

Провідний спеціаліст з розвитку корпоративного каналу

ПАТ Банк ТРАСТ

Банки

1 год 4 месяца

09.2012 - 01.2014

Забезпечення виконання плану продажів продуктів по корпоративному каналу, залучення до співпраці Компаній-Партнерів, забезпечення якісного обслуговування співробітників Компаній-Парнерів, підвищення ефективності продажів у корп. каналі, аналітична звітність, моніторинг ринку банківських послуг по корп.. каналу.

Начальник відділу продажів роздрібних продуктів

ВАТ ВТБ Банк Сумське відділення №1

Банки

4 года 7 месяцев

12.2005 - 07.2010

Планування та організація діяльності відділу, забезпечення виконання плану, підвищення комерційної активності точок продажів і якості обслуговування клієнтів, організація роботи щодо залучення нових клієнтів, здійснення контролю, консультаційна підтримка працівників відділу, формування управлінської звітності і аналіз комерційної активності відділу, організація оперативних нарад, здійснення ефективного керівництва, створення сприятливого психологічного клімату, надання особистого прикладу в продажах продуктів та обслуговуванні клієнтів, то що

Операціоніст

КБ СФ «Приватбанк»

Банки

1 год 6 месяцев

09.2001 - 03.2003

Оформлення банківськівських документів відповідно до порядку, встановленого законодавством. Обслуговувати вкладників і клієнтів банку, у тому числі оформляти договори, довіреності, видавати ощадні книжки. Здійснювати безготівкові операції по зарахуванню і списанню коштів. Стягувати з клієнтів комісію за надані послуги згідно з тарифами на платні послуги. Вести картотеки клієнтів і формувати реєстр платежів клієнтів. Формувати щоденні банківські звіти і готувати дані по своїй ділянці роботи для складання підсумкової звітності. Брати участь в роботі по формуванню та веденню бази даних платіжних документів. Забезпечувати збереження ввірених фінансових документів. Надавати керівникам і клієнтам банку достовірну інформацію по своїй ділянці роботи.

Ключевая информация

Досвід переговорів і продажів більше 10-ти років. Є бази клієнтів. Досвід підбору персоналу та роботи з командою більше 7-и років.

Відповідальність, старанність, комунікабельність.

Володію навичками діловодства.

Знання ПК (LotusNotes, Word, Excel, Internet, e-mail, PhotoShop та ін.), специфічні банківське програмне забезпечення (Scrooge2, Scrooge3, Loan Workbench, АБС Б2 та ін.), базове знання 1С,

оргтехніки (ксерокс, принтер, факс и т.п.), знання англійської мови - базове. При можливості прагну до самовдосконалення себе як особистості, в тому числі в професійній сфері.

До виконання своїх обов'язків відношусь сумлінно. Володію хорошими організаторськими здібностями, працьовитістю, почуттям відповідальності за доручену справу.

Маю досвіт у налаштуванні, збільшенні та підтримки ресурсної та клієнтської бази. Пройшов навчання та успішно впровадив Модель Продажів у ВТБ банку. Маю навички спілкування та продажу (сім кроків продаж) клієнтам продуктів банку, та досвід наставництва. Являюсь сертифікованим тренером з навчання у «ЮніорБанку».

Учился в 2 заведениях

Сумська академія банківської справи при НБУ

обліково-фінансовий

Сумы, 2009

Сумський державний Університет

Інженер хімічного машинобудування

Сумы, 2000

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

родной

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

Кат. Б

Ігор

Начальник відділення банку

Киев

70 000 грн.

47 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад