Работала в 5 компаниях   4 года 9 месяцев

Юридические услуги, Услуги для населения - другое, Образование, Государственный сектор

Юрист з питань ВПО

БФ "Право на захист"

Юридические услуги

9 месяцев

06.2023 - 03.2024

Проводила роз'яснювальну роботу серед ВПО і постраждалих від збройної агресії осіб, здійснювала прийом запитів щодо правових консультацій та правової допомоги, за допомогою телефону, електронних засобів зв'язку, шляхом відвідування громад, мобільних індивідуальних і групових консультативних сесій; забезпечувала консультування, оцінку та ведення справ осіб, сімей і груп осіб; здійснювала оцінку випадків щодо необхідності надання вторинної правової допомоги. Підготовлювала проекти звернень, запитів, скарг, листів і/або позовів, інших матеріалів,необхідних для представлення інтересів особи в органах влади,судах.

Забезпечувала підготовку судової документації; здійснювала виїзні консультування, у місцях тимчасового перебування та проживання внутрішньопереміщених осіб (за потреби); забезпечувала ведення повної, ретельної, точної документації в належному порядку відповідно до правових норм. Проводила презентації та тренінги;

Юрист

БФ "Я Маріуполь Чернівці"

Услуги для населения - другое

7 месяцев

11.2022 - 06.2023

-Роз’яснення норм законодавства для ВПО та осіб що постраждали внаслідок конфлікту, консультування з проблемних питань. - Допомога з відновлення втрачених, пошкоджених, викрадених документів. - Написання запитів з приводу полонених, зниклих та примусово депортованих осіб. - Консультації з приводу можливості отримання компенсації з приводу знищеного/пошкодженого майна й отримання фінансової допомоги. - Інформування з приводу отримання допомоги від міжнародних громадських організацій. - Прийняття звернень про надання безоплатної первинної правової допомоги, а саме надання правової інформації; надання консультацій і роз’яснень з правових питань; - Складання запитів, скарг до органів державної влади. - Консультація працівників Центру з питань чинного трудового законодавства. - Проведення Zoom-консультацій, семінарів, нарад, тренінгів. -Своєчасне, достовірне та неупереджене надання звітної інформації керівництву. - Написання юридичних статей в телеграм каналі «ЯМаріуполь. Чернівці».

Фахівець з публічних закупівель

Управління освіти

Образование

2 месяца

09.2021 - 11.2021

Розробка договорів, додаткових угод та їх заключення, контроль за вчасним та якісним виконанням договорів\ додаткових угод. Написання претензій, листів та розроблення тендерної документації

головний спеціаліст-юрисконсульт

Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства

Государственный сектор

2 года 2 месяца

07.2018 - 09.2020

До посадових обов’язків входило: ведення всіх судових справ управління в усіх галузях права та представництво інтересів у судах: господарських, цивільних та адміністративних справах. Наявні виграшні справи: № 910/15385/18 (у всіх інстанціях);№ 824/479/19-а;Розробка та укладання договорів; робота з підлеглими лісогосподарських підприємств щодо правової роботи; проведення навчань, тренінгів, надання консультацій; проведення перевірок лісгоспів; розгляд запитів та підготовка відповідей на запити, звернення, скарги громадян, правоохоронних органів, органів державної влади; оформлення наказів та перевірка їх на відповідність чинному законодавству; надання консультації працівникам управління та підприємствам, які координуються управлінням (15 лісогосподарських підприємств області).Надання консультацій по заповненню декларацій осіб, уповноважених на виконання функції держави або місцевого самоврядування; проведення навчань і тренінгів; оформлення електронно-цифрового підпису в податковій інспекції; підготовка звітної інформації по антикорупційній діяльності; розгляд звернень громадян з приводу порушення вимог антикорупційного законодавства; перевірка декларацій; перевірка лісогосподарських підприємств області з приводу наявності у працівників конфлікту інтересів. Надання консультацій з приводу розробки та виконання антикорупційних програм.

Секретар судового засідання

Районний суд м.Чернівців

Юридические услуги

9 месяцев

07.2017 - 04.2018

1) здійснення судових виклики і повідомлень;

2) перевірка присутності осіб, яких було викликано до суду, і доповідає про це головуючому;

3) забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами;

4) веде журнал судового засідання;

5) оформлює матеріали справи;

6) виконує інші доручення головуючого, що стосуються розгляду справи.

Ключевая информация

Робота з ВПО,розробка договорів, додаткових угод та їх заключення.Реєстрація ГО. Юридичний супровід підприємст,установ,організацій. Написання позовних заяв, претензій, листів . Наявний досвід роботи в нотаріуса.

Училась в 3 заведениях

ЧНУ ім. Ю.Федьковича

Правознавство (магістратура)

Чернівці, 2018

ЧНУ ім. .Ю.Федьковича

Правознавство (бакалавр)

Чернівці, 2016

Кооперативний економіко-правовий коледж

Право ( молодший бакалавр)

Чернівці, 2014

Курсы, тренинги, сертификаты

Веб-портал уповноваженого

Київ, 2021

Сертифікат підтвердження рівня володіння необхідними (базовими) знаннями у сфері публічних закупівель на веб-порталі Уповноваженого органу. 

Українська школа урядування/ НАЗК/

Івано-Франківськ, 2019

Сертифікат з підвищення кваліфікації  за програмою "Запобігання та виявлення корупції- практика застосування"

Тетяна Олександрівна

Юрист

Черновцы

30 лет

полная занятость

Обновлено 4 месяца назад