Работал в 6 компаниях   7 лет 6 месяцев

Силы обороны Украины, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail, Недвижимость и Девелопмент, Медиа / СМИ

Військовослужбовець ЗСУ

Збройні Сили України

Силы обороны Украины

2 года 1 месяц

03.2022 - 04.2024

Прийняття рішень в умовах ризику та невизначеності. Стрілець 18.03.2022; Стрілець-помічник гранатометника 27.06.2022; Позаштатний діловод відділення персоналу штабу в/ч А4007 17.12.2023.

  • Забезпечення обороноздатності держави
  • Ведення військової документації
  • Виконання завдань згідно з наказами командування
  • Участь у військових навчаннях та тренуваннях
  • Контроль за станом зброї та військової техніки
  • Дотримання військової дисципліни та порядку
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Взаємодія з іншими військовослужбовцями та підрозділами
  • Розв'язання конфліктних ситуацій

Власник

ФОП кавярня "Кава на Районі"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

01.2020 - 01.2021

Продавец непродовольственных товаров

Жжук

Торговля розничная / Retail

2 месяца

08.2020 - 10.2020

Займався запуском нової торгової точки

Директор філії

Ассоль магазин побутової техніки

2 года 7 месяцев

05.2017 - 12.2019

Помощник руководителя

ФОП Нехорошева (Експертна оцінка)

Недвижимость и Девелопмент

6 месяцев

09.2016 - 03.2017

Експертна оцінка - це процес визначення ринкової вартості майна на задану дату проведення оціночної експертизи.

З набуттям чинності Податкового кодексу України з 1 січня 2011 року була встановлена вимога щодо застосування оціночної вартості. Зокрема, до пункту 172.3 статті 172 Податкового кодексу України передбачено, що дохід від продажу об'єкта нерухомості визначається виходячи з ціни, зазначеної в договорі купівлі-продажу, але не нижче оціночної вартості такого об'єкта, розрахованої органом, уповноваженим здійснювати таку оцінку відповідно до закону.

Експертна оцінка майна є невід'ємною частиною юридичного оформлення зміни прав власності на майно. Це стосується договорів купівлі-продажу, дарування, міни, передачі в заставу ті ін.. Експертна оцінка проводиться для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства. Тобто визначена експертом грошова вартість майна буде базою для сплати податків, державного мита, платежів до пенсійного фонду тощо.

Оператор компьютерного набора

КП РГ "Яготин - місто моє"

Медиа / СМИ

1 год 2 месяца

09.2015 - 11.2016

Ключевая информация

  1. Торгівля(Керуючий філії)
  2. ЗМІ (Компютерна верстка)
  3. Навички роботи з комютерною технікою (Впевнений користувач)

Мережа побутової техніки ''Ассоль''(12 магазинів). Директора магазину ( роздрібний продаж побутової техніки). Відповідальність за виконання фінансових показників, дотримання стандартів компанії, організація та контроль діяльності персоналу, мотивація, підбір, навчання, вирішення конфліктних ситуацій, контроль проведення інвентаризацій , співпраця з представниками компаній партнерів, співпраця з контролюючими органами в межах посадових повноважень, розтановка,викладка,позиціювання товару,досвід відкриття торгової точки з нуля, вільне користування пк,знання 1С підприємство, касова дисципліна, досвід керування колективом 6 чол.

Мав відзнаку кращий керуючий магазином 2018-2019 року.

Тренінги: систематичні тренінги з управління персоналом, з аналітики та планування, тренінги з продажу від виробників: Samsung, Xiaomi, 2E, Honor, Huawei, Tecno, Hansa, Gorenje, Gefest, Skyworth, LG, Kivi, Hisense, Eldom...

Працюю в текстовому редакторі з введенням тексту, який містить спеціальну термінологію, багаторядкові математичні, хімічні формули, здійснюю набирання таблиць. Оперую з файлами. Виконую правку тексту. Створюю макет для верстки. Виконую верстку тексту, підготовленого з використанням текстового редактора та інших прикладних програм верстки, графічний дизайн. Сканую та опрацьовую ілюстративний матеріал, виконую художній дизайн. Записую файли на магнітний носій. Роздруковую текст. Працюю в сучасних операційних системах.

Мав ПК з 2005р. Встановлення операційної системи (Windows, Linux). Чищення комп'ютера від вірусів, від пилу, заміна термопасти. Налаштування інтернет-з'єднань.

Впевнений користувач: MS Office (Exel, Word, Outlook, Power Point, Access), досвід роботи в мережі Інтернет (Outlook Express), професійні програми: 1С:УТП 8.2, 1С:Зарплата Кадри, 1С:Бухгалтерія 8.2, електронне складання звітів (Арт-Звіт, Бест Звіт, Клієнт-Банк, Дінай, Medok).

Ознайомлений з: прийомами складного шрифтового оформлення тексту; технічними правилами набирання і верстки книжково-журнальної та газетної продукції; поліграфічними правилами оформлення текстів з використанням текстового редактора і прикладних програм верстки.

Учился в 1 заведении

Міжрегіональна Академія Управління персоналом

07 Управління та адміністрування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування

Київ, 2016

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

продвинутый

Курсы, тренинги, сертификаты

Черкаси, 2017

1с підприємство

Олександр Сергійович

Розгляну пропозиції

Яготин

Готов переехать: Барышевка, Березань, Борисполь

35 000 грн.

30 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 2 дня назад