Работал в 2 компаниях   1 год 4 месяца

Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Другое

Аккаунт-менеджер, контент-менеджер, копирайтер

WCG

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

7 месяцев

01.2020 - 08.2020

Написання рекламних текстів, добірка відповідного матеріалу для посту, розміщення оголошень на сайтах, опис товару, пошук та спілкування з клієнтами та покупцями.

перекладач англійської, чат-менеджер

Irens

Другое

7 месяцев

05.2019 - 12.2019

Генерація креативних повідомлень (інвайтів), що залучають до початку листування. Є вміння переконувати. Я робив дуже непогані баланси і отримував велику кількість подарунків, замовлених через сайт.

Ключевая информация

Дмитро, 22 роки. Закінчив Київський університет культури. Вивчився на PR&Journalism, зв'язок із громадськістю. Зі своїх 18- и працював чат-менеджером у багатьох напрямках та на різних мовах: шлюбна агенція, рекрутинг, продаж контенту, саппорт, заохочення до проекту. Копірайтером працював: писав про домашніх тваринок та аксесуари до них. Писав про БАДи і арбітраж. SMM практикував лиш на практиці університету. Найбільш намагаюсь знайти вакансії копірайтера та SMM-менеджера(з навчанням). Також відритий і для інших цікавих пропозицій. Люблю писати, маю амбіції. Добре знаю англійську. Хочу розвивати свої здібності та набратись ще досвіду. Добре знаю англійську. Був би радий проявити свої комунікативні навички та креативність. Готовий навчатися та набивати руку. Буду радий стати частиною успішної команди, що принесе мені: прибуток, досвід, задоволення. • SEO-копірайтинг

Учился в 1 заведении

Киевский Книверситет Культуры

PR

Киев, 2022

Владеет языками

Английский

выше среднего

Дополнительная информация

Преимущества и особенности:

Вихованість, креативність, комунікабельність, винахідливість, адаптивність, старанність, упертість, навченість.

Дмитро Володимирович

Копірайтер

Киев

20 000 грн.

23 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 часов назад