Работал в 1 компании   26 лет 4 месяца

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Водїй експедїтор, водїй категорїї В, охоронець, комірник, оператор ПК, віддалена робота, водій із вл

ФОП

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

26 лет 3 месяца

02.1998 - по настоящее время

Доставка товару по місту та області. BAS(1C):Управління торгівлею. Робота із накладними. Інкасація грошей. Впевнений користувач ПК офісні та інші програми. Вміння працювати в команді. Уважність до деталей. Складський облік. Охорона об'єкту. Розгляну будь-які варіанти роботи.

Ключевая информация

Розвезення товару по торгових точках міста та району. Є своя Газель, борт, намет, 2 тонни. Навантаження продукції складі; звіряння відповідно до супровідних документів; складання оптимального маршруту для можливості швидкої доставки продукції замовнику; знаходження місця розташування організації, доставка продукції замовнику; відвантаження відповідно до накладних; вміння спілкуватися із проблемними замовниками. Дотримання автомобіля у чистоті та підтримка у справному стані, діагностика та дрібний ремонт, Заповнення супровідної документації, оформлення документів; звіряння заборгованостей клієнта з отриманою сумою відповідно до документів; збирання грошей за доставлений товар та доставка їх до каси; фінансовий звіт про виконану роботу; звітність щодо перевезень. Охорона об'єкту, складський облік. Розгляну будь-які варіанти роботи.

Учился в 1 заведении

шхтк

Технік-технолог

Шостка, 1991

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

BAS(1C):Управління торгівлею.

Київ, 2024

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Навички роботи з комп'ютером. Просунутий користувач. BAS(1C):Управління торгівлею. ПК встановлення, налаштування системи, встановлення програм, інтернет, мережі, Word, Excel, PowerPoint, електронна пошта, навички роботи у складських програмах та ін.

Петренко

Водій з власним автомобілем. Водитель на авто компании (бус).Водій експедитор.Своя Газель. Охоронець

Шостка

Готов переехать: Бровары

53 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад