Работал в 4 компаниях   3 года 4 месяца

Государственный сектор, Банки

Головний спеціаліст-юрисконсульт

Київська Міська Державна Адміністрація

Государственный сектор

1 год 4 месяца

05.2023 - по настоящее время

Контроль за відповідями на звернення громадян у всіх районних адміністраціях а також у Київраді (перевірка листів заявникам на відповідність до закону України та дотримання встановлених процедур та стандартів якості). Проведення перевірок по дотриманню закону України «Про звернення громадян» та інших нормативно-правових актів, які регулюють роботу зі зверненнями громадян та написання звітів по результатам перевірок. Робота з заявниками (консультації, надання обґрунтованих відповідей на питання, робота з конфліктними ситуаціями, робота з мітингувальниками). Виїздний контроль за виконанням доручень Київського міського голови. Супровід Київського міського голови на різноманітних заходах, робота з претензійними зверненнями громадян під час заходів.

Аналітик з комплаєнсу

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

Банки

3 месяца

11.2022 - 02.2023

Надання кваліфікованих консультацій з точки зору фінансового моніторингу та законодавства України для відділень банку по всій Україні, оновлення внутрішніх процедур банку у відповідності до Закону України та нормативних документів англійською мовою від групи СА. Написання внутрішніх розпорядчих документів, їх погодження, підготовка слайдів по змінам для Комплаєнс комітетів.

Експерт з питань продажу та залучення клієнтів (малі та мікропідприємства)

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

Банки

10 месяцев

12.2021 - 10.2022

Поточне обслуговування клієнтів банку. (Юридичні особи) Основною моєю задачею було залучення клієнтів по всім продуктам, але в першу чергу для кредитування, фінансовий аналіз їх звітності, створення заявки на кредитування, проходження кредитного комітету та видача продукту. Також я фактично виконував обов’язки першого помічника керуючого головним регіональним відділенням. Через гарні результати в залученні та завдяки моїй ініціативності та бажанню працювати мені було запропоновано підвищення до працівника департаменту фінансового моніторингу.

business clients advisor

ПроКредит Банк / ProCredit Bank / ProCreditBank

Банки

7 месяцев

04.2021 - 11.2021

Пошук нових клієнтів з початковим аналізом (you control, nomis, clarity project та інші ресурси)
Контакт з клієнтом, продаж продукту / підвищення пенетрації
При успішному продажі аналіз фінансової звітності компанії, вивід EBITDA , перевірка її на відсутність заборгованостей, перевірка кредитної історії, формування справи та виніс її на кредитний комітет. При успішному проходженні кредитного комітету, підготовка документів та видача кредиту. Також поточне обслуговування уже існуючих кредитів

Ключевая информация

Microsoft office на високому рівні, бухгалтерський облік, здатність швидко навчатися, великий досвід у спілкуванні з іноземцями по всьому світу, обізнаність в методах сучасного адміністрування. Навички «продавати» проект на високому рівні. Робота з запереченнями. Лідерські якості. Витривалість в роботі понаднормово. Навички комунікації на високому рівні. Багатозадачність. Навички планування. Time management. Самостійність у прийнятті поточних рішень та вирішенні несподіваних проблем. Критичне мислення. Стресостійкість. Наполегливість. Відповідальність.

Учился в 3 заведениях

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Юридичний факультет

Київ, 2024

Національний університет біоресурсів і природокористування України

агрономія

Київ, 2022

Roehampton University of London

International business

Німеччина, 2020

Владеет языками

Английский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Про себе

Я цілеспрямована, смілива та працьовита людина, яка націлена на отримання результату і отримую задоволення від роботи. Особливо коли бачу результати своєї праці і старань. Навчався в таких країнах як: Нова Зеландія, Іспанія, Німеччина. Коли навчався за кордоном завжди знав що повернусь до України щоб прикладати свої знання в рідній країні і робити життя нашого народу кращим. Для мене важливо бути частиною команди, яка прагне покращити життя суспільства. Постійно розвиваюсь та навчаюсь новому. Маю яскраві лідерські якості, природню харизму, відповідальний, веду здоровий спосіб життя , займаюсь боксом, багато читаю, інтелектуально розвинена людина. Мої принципи по життю: -Працьвитість та наполегливість це єдиний рецепт успіху -Не існує нічого неможливого

Максим Олегович

Менеджер проектів

Киев

1 500 $

27 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад