Работал в 3 компаниях   16 лет

Банки

Руководитель направления поддержки валютных операций клиентов малого и среднего бизнеса

АО "ТАСКОМБАНК"

Банки

2 года

11.2018 - 11.2020

Заместитель начальника Управления валютного контроля

АО «СБЕРБАНК»

Банки

5 лет 3 месяца

08.2013 - 11.2018

Заместитель руководителя бизнеса по валютно-обменным и депозитным операциям корпоративных клиентов

ПАО КБ «ПРИВАТБАНК

Банки

8 лет 8 месяцев

12.2004 - 08.2013

Ключевая информация

  • Здійснення купівлі продажу іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку за дорученням клієнтів (перевірка документів, що є підставою для купівлі, відправлення коштів (SWIT повідомлення). Виконання функції контролю за експортно-імпортними операціями клієнтів.
  • Забезпечення здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства та нормативно правових актів Національного банку, у сфері запобігання легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, а також валютного та санкційного законодавства. Здійснення аналізу та перевірки документів (інформації) про фінансові операції клієнтів банку та відомостей про їх учасників, які є підставою для купівлі/перерахування іноземної валюти за межі України.
  • Взаємодія з клієнтами (проведення переговорів, надання консультацій, проведення роз'яснювальної і методичної роботи з клієнтами в сфері фінансового моніторингу, валютного нагляду та санкційного законодавства, ознайомлення клієнтів з банківськими продуктами).
  • Супроводження планових та позапланових перевірок, які проводяться службою внутрішнього аудиту банку та державними органами фінансового моніторингу/валютного нагляду.

Учился в 1 заведении

Тернопольская академия народного хозяйства

факультет банковского бизнеса - Финансы и кредит

Тернополь, 1995

Дополнительная информация

додатковий досвід роботи

  • Виконання контрольних функцій при обслуговуванні кредитів, позик в іноземній валюті отриманих клієнтами від нерезидентів. Знання технологій основних банківських та фінансових послуг: кредитні операції, документарні операції (гарантії та акредитиви), операції з факторингу, фінансовий лізинг.
  • Залучення корпоративних клієнтів на обслуговування в банк, контроль за операціями, що проводяться за рахунками клієнтів.
  • Здійснення контролю за проведенням операцій з отримання/повернення іноземних інвестицій/доходів нерезидентам, зарахування коштів у гривнях та іноземній валюті на інвестиційні рахунки.

Эдуард

Керівник/заступник керівника підрозділу валютного нагляду/ фінансового моніторингу/супроводження опе

Киев

52 года

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад