Работал в 11 компаниях   10 лет 1 месяц

Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Продавець м'ясного відділу

ТОВ 'Фермачі' FERMACHI, Київ

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

08.2021 - 01.2022

Консультування відвідувачів щодо рибних та м'ясних виробів, видів, частин, харчових характеристик, асортименту, та страв, які з нього можна приготувати; колективна взаємодопомога; допомога продажу продовольчих товарів; дотримання стандартів компанії, знання інформаційного матеріалу компанії, обслуговування покупців; викладка продукції на полиці та ротація; дотримання санітарно-гігієнічних норм; обслуговування покупців; прийом товару, відвантаження товару, підготовка робочого відділу, перевірка стану продукції, перевірка та контроль наявності цінників, стікерів, використання ваг, зважування продукції, видача покупцю, підрахунок згідно з накладною, стеження за працездатністю обладнання, дотримання техніки безпеки, прибирання робочого відділу.

Причина звільнення: закриття філії / роздрібної крамниці, скорочення повного робочого штабу співробітників.

Продавець-консультант

Продовольчий магазин Фермерської продукції, Київ

Торговля розничная / Retail

4 месяца

03.2021 - 07.2021

Відкриття магазину, підготовка до роботи торгового залу, обслуговування відвідувачів у торговому залі магазину, консультація продукції, знання асортименту в магазині, механічний продаж, робота за касою, проведення Z-звіту, передпродажна підготовка товару, оформлення продукції в крафтовому стилі, викладення товару на вітрини магазину, контроль кількості продукції, огляд товару на наявність браку товару, стікерування упаковки товарів, прийняття товару при постачанні, ранжування продукції на інші магазинні відділення, транспозиція, контроль наявності продукції, стеження термінів реалізації, ротація, підтримання чистоти в робочій зоні та торговому залі, стеження за працездатністю магазинного обладнання, закриття/завершення роботи магазину.

Причина звільнення: надлишки конфлікту; очікування не співпадали з реальністю в роботі.

Продавець-консультант / Сирний-сомельє

"Regno Italia UA", Магазин "Elite Club", Київ

Торговля розничная / Retail

5 лет 3 месяца

04.2015 - 07.2020

Забезпечення видатного обслуговування клієнтів, консультація асортименту його складової сировини та технічного виробництва, органолептики, поєднання до алкоголю різних категорій (згідно рекомендацій - Еногастрономії), дотримання техніки нарізки, зважування упаковки товарів, контроль належних витратних матеріалів, перевірка деталей купівлі та видачі товару, обробка, догляд за робочим інвентарем, робота з пристроєм для механічної нарізки (слайсер), дотримання техніки безпеки, перевірка наявності та справність обладнання, аксесуарів та інструментів, вага установки, стеження за рівнем товарних запасів при збереженні правильних норм безпеки, справності та експлуатації торгово-технологічного обладнання, підтримання чистоти та порядку на робочому місці та всієї робочої зони, підготовка товару до продажу, перевірка назви, нумерації, терміну придатності, сортності, ціни, стан упаковки, правильність маркування, перевірка зовнішнього вигляду, чищення, прийом та підготовка пакувального матеріалу, розміщення продуктів по групам, видам та сортам, дотримання читабельності, враховуючи частоту попиту, зручність використання та практичність вибору, заповнення та прикріплення етикетки ціни, відмінне знання товару, консультування клієнтів про властивості, складу сировини та смакових характеристик певних усіх видів товарів та делікатесів для визначення якості органолептичних показників , рекомендації клієнтам про нові взаємозамінні продукти та супутній асортимент товарів, участь в отриманні товару, розвантаженні, доставці на робоче місце, в тому числі на склад та підрахунок товару. Інформування потоком товарів, що не відповідають належній якості, участь в управлінні запасами, підвищена уважність до клієнтів та дотримання дисциплінарних вимог.

Досягнення:

Набув навичок спілкування з відвідувачами та покупцями соціальним чином, інформування клієнтів про технічні моменти виробництва Сирних виробів, у тому числі м'ясні делікатеси з технологічної точки зору. Також посаду «Сирний-сомельє» реалізувала головну здатність коректного поєднання делікатесів! Проходив навчання з даної спеціалізації та відвідував тренінги, майстер-класи. Відвідував ярмарки Сирів, місця виробництва для соціального та технологічного розширення кола.

Причина звільнення: закриття філії / роздрібної крамниці, скорочення повного робочого штабу співробітників.

Піцайоло

Кафе-піцерія "Маріос Тратторія" Київ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

04.2014 - 09.2014

Прибирання-підготовка робочого місця, санітарне прибирання, дотримання техніки безпеки, підготовка робочого місця до робочого дня, підготовка всіх необхідних нарізок для піцц у підготувальному цеху, контроль заготовок, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, розкручування тіста в ручну/механічно, видача замовлень, перевірка контролю якості заготовок, системний та попередній заміс тіста, техніка роботи з борошняним виробом, володіння меню та закладок, робота з кам'яною піччю на гарячому процесі, точна техніка випікання, оформлення подачі.Причина звільнення: за власним бажанням (не розділяв обсяги робочого навантаження у процесі).

Кухар / Піцайоло

Ресторан Клуб "Толстой", Київ (HoReCa)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

07.2013 - 01.2014

Прибирання-підготовка робочого місця до роботи, санітарне прибирання/сан.аврал, приготування гарнірів на бізнес-ланч, приготування піц, приготування страв для бенкетів на холодному процесі, закусочних страв, щоденний заміс тіста, підготовка всіх необхідних заготовок та нарізок для піци, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, перевірка контролю якості заготовок, приготування продуктів харчування для піц згідно технологічної карти, розкручування форми тіста за допомогою качалки/механічних рухів, володіння меню та закладок, дотримання техніки безпеки, точна техніка випікання в гарячому цеху, оформлення подачі.Причина звільнення: закриття ресторанного закладу, скорочення повного робочого штабу працівників.

Продавець-консультант / (помічник Сомельє імпортних делікатесів)

"Ділайт/Delight" Україна "СП Марком", Київ

Торговля розничная / Retail

2 месяца

05.2013 - 07.2013

Консультація та своєчасна заміна переоцінки, знання асортименту магазину імпортних товарів та властивостей продуктів, контроль терміну реалізації, підвищена уважність до клієнтів, викладання товару згідно з планограмою, ротації, фейсинг згідно з читабельністю, інвентаризація, підтримка чистоти вітрин, завершення роботи магазину відповідно до правил.

Причина звільнення: закриття компанії (банкрутство), скорочення повного штату працівників.

Продавець-консультант

"НОВУС/NOVUS" Україна, Київ

Торговля розничная / Retail

4 месяца

09.2012 - 01.2013

Робота з алкогольною продукцією, консультування алкогольного сегмента, вміння запропонувати альтернативний товар замість відсутнього, контроль за товаром від пошкоджень, стеження за поведінкою в торговому залі, протидія від крадіжок, передпродажна підготовка товару (перевірка відповідності найменування, наявність усіх складових та їх кількості, маркування, розпакування продукту, візуальний огляд виду товару, товарного виду, інформування адміністрації про будь-які невідповідності, недостачі товару або його комплектуючих, розміщення товару, що продається за групами, видами, частотою попиту згідно з планограмою, іншими критеріями згідно з правилами мерчендайзингу, перевірка якості товару, інвентаризація, наявність усіх маркувань, цінників, підрахунок товару за допомогою ТЗД (термінал збору даних).

Причина звільнення: за власним бажанням (не розділяв обсяги робочого навантаження у процесі роботи).

Піцайоло

Ресторан-піцерія "Роксолана", (HoReCa) Київ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

01.2012 - 06.2012

Прибирання-підготовка робочого місця, санітарне прибирання-сан.аврал, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, техніка випікання на гарячому процесі, перевірка контролю якості заготовок, розкручування ферментованного тіста за допомогою качалки, дотримання техніки безпеки, своєчасна видача замовлень, правильне приготування піци та оформлення подачі.

Причина звільнення: за власним бажанням (не поділяв обсяги робочого навантаження у процесі).

Піцайоло

Ресторан-піцерія "Мафія/MAFIA", (HoReCa) Київ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

01.2011 - 11.2011

Прибирання-підготовка робочої зони, санітарне прибирання-сан.аврал, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, підготовка всіх необхідних заготовок на холодному та в гарячому цеху, перевірка контролю якості заготовок, приготування продуктів харчування для піци, робота з пристроєм для нарізування (слайсер), дотримання техніки безпеки, розкручування тіста вручну/механічно, дотримання техніки випікання, володіння меню та закладок, оперативна видача замовлень відвідувачам та оформлення подачі.

Причина звільнення: за власним бажанням (не поділяв обсяги робочого навантаження у процесі).

Продавець-консультант одягу

"Ecko Unltd", Магазин одягу, Київ

Торговля розничная / Retail

4 месяца

09.2010 - 01.2011

Обслуговування покупців, консультування клієнтів, допомога у підборі верхнього одягу при примірюванні клієнта, підбір відповідного розміру клієнту, вживання необхідних заходів та їх усунення, вміння запропонувати альтернативний товар замість відсутньої речі, контроль за товаром від пошкоджень, стеження за поведінкою в торговому залі, протидія від крадіжок, передпродажна підготовка, інформування про постійні акції магазину, перевірка відповідності найменування, наявність їх кількості, маркування, розмірів, розпакування та візуальний огляд зовнішнього вигляду, перевірка дефектів, інформування адміністратора про будь-які невідповідності, викладення товару, що продається, по лінійці розмірів, створювати товару за допомогою ТЗД (термінал збору даних), наявність цінників на товарах та контроль переоцінки.

Причина звільнення: не відповідав вимогам керівництва, (системного працівника).

Кухар, працівник залу

ТОВ "ПУЗАТА ХАТА/Puzata Hata" Заклад громадського харчування, (HoReCa)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

07.2007 - 08.2007

Причина звільнення: виробнича травма.

Ключевая информация

Практика з програмами: Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Adobe Audition, Final Cut Pro, вивченя інтерфейсу в Maxon Cinema 4D.

Учился в 2 заведениях

Київський Професійний Ліцей Транспорту №9

Будова автомобіля; Автослюсар / (Водій)

Київ, 2009

Середньо-загальноосвітня школа №255

Київ, 2006

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

родной

Украинский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

ЦЕНТР РОЗВИТКУ САЛОННОГО БІЗНЕСУ "ПАРТНЕР ПЛЮС" ПРОФТЕХОСВІТА. МАСАЖИСТ 1-2 РІВНЯ АКРЕДИТАЦІЇ

Київ, 2020

Трьо-тижневий ІНТЕНСИВ курс (1-2 РІВНЯ АКРЕДИТАЦІЇ). 

КВАЛІФІКАЦІЯ МАСАЖИСТ-ТЕРАПЕВТИСТ; напрямок: універсальний.

Тренінгова компанія «Розвиток»

Хмельницкий, 2017

Психологічний тренінг КОУЧИНГ ЖИТТЯ НА МАКСИМУМ. 1-Й СТУПЕНЬ, м.Хмельницький (2017, триденний експрес курс).

Навчальний центр "Максимум"

Львов, 2016

ШКОЛА ПРОФЕСІЙНИХ ПРОДАЖІВ та  ОБСЛУГОВУВАННЯ (3-х тижневий курс по 'Обслуговування Клієнта').

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

В результаті здачі компьютерних тестів в МРЕО здобув отримання (водійську ліцензію) та на прикінці закінчення навчання в Ліцеї та у Середньо загально освітній школі, отримав Диплом про навчання та Атестату спеціалізації.

Увлечения и интересы

Пишыте на email с пометкой (вакансия / работа и должность) обязательно с *бронью* от службы!!! juss_user@ukr.net<<<

Максим

Перекладач, Копірайтер, Масажист, Барист, Кухар, Кондитер-шоколатьйє, Помічник (відалено, удалённо)

Крым

Готов переехать: Львов, Ужгород

30 000 грн.

33 года

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 1 день назад