Работал в 4 компаниях   3 года 8 месяцев

Шоу-бизнес, IT

сценарист

Unicorn Media LCC

Шоу-бизнес

1 год 3 месяца

02.2023 - по настоящее время

Написання розважального анімаційного мультсеріалу по мотивам гри «Minecraft» .

Посилання на англійський канал :

https://youtube.com/@cody_and_seth

Посилання на український канал:

https://youtube.com/@CodyandSethUA

Сценарист

AMO

IT

4 месяца

08.2023 - 12.2023

Працював у підрозділі Amo Pictures.

Написання розважального контенту для дорослої аудиторії на платформу Facebook (хрон 7-15 хв) розрахованого на англомовну аудиторію • в составі сценарної кімнати.

https://www.facebook.com/100064392864209/videos/wife-pierced-protection/926779425531475

https://www.facebook.com/100064392864209/videos/girl-investigate-cheating/362511369498027

сценарист

Unicorn Media LCC

Шоу-бизнес

2 года 7 месяцев

10.2020 - 05.2023

Написання розважального контенту для дитячої аудиторії на платформу YouTube (хрон 10-15 хв) розрахованого на англомовну аудиторію • файндер актуальних тем • Аналіз конкурентів , трендів • Постановка складних сцен • Обговорення і внесення змін у сценарій з оператором і режисером монтажу Посилання англомовного каналу : https://youtube.com/@TroomOkiToki

сценарист

Unicorn Media LCC

Шоу-бизнес

1 год

02.2022 - 02.2023

Розробка і написання розважального підліткового серіалу ( хрон серії 30хв) на YouTube. Проект був розрахований на англомовну аудиторію , сценарії перекладали Пошук трендовий тем для підлітків і написання сюжету на їх основі. Постановка складних сцен , щільна праця з режисером монтажу , звукорежисером ,оператором та VFX спеціалістом. На проекті посада режисера була відсутня, тому багато моментів було продумано на етапі написання сценарію. Посилання на канал : https://youtu.be/XHvFw9c_-Uo Ps. Останні 5 роликів , це спроба змінити формат. Раджу подивитися останні ролики зі словом «episode» у назві, там «серіальна історія».

Ключевая информация

Загальні навички.

Повний цикл написання сценврію від синопсиса до діалогів. Робота з анімацією. Вміння працювати в конвеєрі. Більше 1000 не порушених дедлайнів))) Знання менталітету американської аудитрії. Розуміння як працює відео продакшн. Вміння підлаштовуватись під забаганки аудиторії, працювати в команді.Вільно володію мовою агресора , але не дуже хочу її використовувати. Програми : Trello , Social blade, Google doc, Microsoft Word, Vidiq

Якщо у вас є час почитати:

Канал «Oki Toki» : Дитячі розважальні ролики. Хрон 10-15 хв Майже три роки створення контенту де персонажі по суті не говорять, а ролики мають дикторську озвучку. Прокачали таку сценарну навичку як «Показуй, а не розказуй» на максимум. Зважаючи не те, що це розважальний контент, легко можу перетворити будь яку ситуацію – на комедію. Тут ще допомагає великий досвід гри в «КВК» і «Лізі Сміху». Що і знадобилося мені в комедійній сценарній кімнаті на AMO- pictures де досить великі вимогу дор сценарію.

Крім написання сценарію в мої обов’язки входив аналіз платформ: Youtube,Facebook,Tik-Tok. Розуміння загальних і локальних трендів, аналіз своєї цільової аудиторії.

Є повне розуміння як працює платформи, які алгоритми вони використовують, що можна показувати в ролику, а що ні. Яке значення для ролику має прев’ю і назва. Перші секунди і загальна утримання, CTR.

Учился в 1 заведении

Херсонський державний університет

факультет культури і мистецтв /Культурологія

Івано-Франківськ, 2024

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Є права категорії "Б"

Захоплення та інтереси

Я обожнюю кіно, серіали і комп’ютерні ігри! Мається на увазі що я більше ніж просто юзер чи глядач. Я дивлюся новини індустрії, вивчаю цікави мені проекти. Як створювали цей проект, який наративний дизайн використали і таке інше. З кіноіндустрією аналогічно. Хай мене пробачить театр, але для мене ці дві галузі найкращі, щоб розповісти свою історію.Що я і обожнюю робити - розповідати людям свою історію.

Свій розділ

Проходжу навчання англійської мови до рівня Upper intermediate (B2

Артём

Сценарист

Киев

45 000 грн.

29 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 1 месяц назад