Работал в 6 компаниях   34 года

Финансовые услуги, Охрана и Безопасность, Транспорт и Логистика, Государственный сектор

Заступник начальника ВБ

Финанс

Финансовые услуги

1 год

06.2023 - по настоящее время

Директор

Агентство безопасности

Охрана и Безопасность

6 месяцев

08.2022 - 02.2023

Основним об'єктом, що охоронявся, був житловий комплекс з 12 заселених і трьох будинків, що будуються.Два об'єкти на території м. Одеси, один об'єкт в Одеській області.Функціональні обов'язки: розробка стратегії роботи та розвитку підприємства, складання бюджету підприємства, оптимізація витрат,організація охорони території житлового комплексу, дотримання пропускного режиму, організація несення служби, складання та контроль графіку виходу особового складу,контроль несення служби особовим складом.

Змінено систему постів доступу .оптимізовано діючу систему відеоспостереження,розроблена система відеоспостереження готових до здачі будинків, паркінгу, бомбосховищ,адаптовані до умов воєнного часу функціональні обов'язки працівників підприємства,організовано рух автотранспорту та стояка для забезпечення вільного доступу екстрених служб .Розробка, організація, введення в експлуатацію "Гарячої лінії" підприємства, аналіз звернень, реакції уповноважених осіб на звернення. Розробка КPI для співробітників з подальшою мотивацією. Впровадження CRM у процеси підприємства.Представлення інтересів підприємства у правоохоронних органах Звільнився за згодою сторін.

Провідний спеціаліст Департаменту безпеки

Джаст Ин

Транспорт и Логистика

3 года

03.2019 - 03.2022

Поштова компанія «Justin» ,підрозділ FOZZY GROUP

В обслуговуванні 5 областей 100 відділень 230 співробітників. Функціональні обов'язки:Організація та побудова систем безпеки підприємства від кадрової безпеки до контролю доступу на об'єкти підприємства.Розробка та автоматизація механізмів контролю переміщення посилок,ТМЦ. Проведення та обробка інвентаризацій на відділеннях та розподільчих складах.Проведення виїзних перевірок .Розробка та організація безпеки логістичних процесів на всіх етапах обробки вантажу.Участь у розробці нормативної документації, прорахунок ризиків, проведення службових розслідувань, протидія злочинним посяганням, мінімізація збитків. Подання інтересів підприємства у правоохоронних органах, проведення службових розслідувань, протидія злочинним посяганням.Перевірка лояльності працівників. Контроль касової дисципліни. Участь у контролі руху магістрального та внуригородського автотранспорту – перевірка відповідності автотранспорту вимогам безпеки, виїзди на місця ДТП, інструктаж та супровід автотранспорту під час руху небезпечними ділянками. Робота з охоронними підприємствами Венбест, Шериф.

З січня по квітень 2022 року виконував обов'язки територіального менеджера.Провів комплекс ліквідаційних заходів довірених відділень

Фахівець оперативно-ревізійного відділу департаменту безпеки

DeliveryUA

Транспорт и Логистика

6 лет 6 месяцев

09.2012 - 03.2019

контроль за виконанням вимог керівництва компанії, корпоративних вимог.Проведення інвентаризацій ТМЦ, вантажу, що знаходиться на складах, перевірка касової дисципліни, контроль фінансової дисципліни.Розробка контрольних заходів.Участь у створенні системи безпеки всього підприємства.Вирішення конфліктних ситуацій із клієнтами.Профілактика крадіжок, ушкоджень.Планування організація, проведення оперативних заходів спрямованих на припинення шахрайських дій, крадіжок, внутрішніх нестач. Супровід клієнтів.Проведення службових розслідувань.

СПД

СПД

Транспорт и Логистика

7 лет 8 месяцев

01.2005 - 09.2012

организация грузоперевозок, складское хозяйство, ковка, оптовая торговля непродовольственной группой товаров. Консолидация импортного груза ,организация доставки таможенная очистка.

От оперуполномоченного уголовного розыска до заместителем начальника райотдела

МВД Украины

Государственный сектор

14 лет 10 месяцев

07.1988 - 05.2003

От оперуполномоченного уголовного розыска до заместителем начальника райотдела милиции по оперативной работе. Уволился на пенсию в связи с выслугой лет в 2003 году.

Ключевая информация

Построение и обеспечение комплексной безопастности предприятия.Просчет и моделирование рисков , разработка внедрение системы предупреждения рисков

Учился в 1 заведении

УАВД

правоведение

Киев, 1996

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

уверенный пользователь, знаю видеонаблюдение

Водительское удостоверение

категории В С собственный автотранспорт

Военная служба

бронь в наличии

Личные качества

не употребляю спиртное ,не курю

Військова служба

C воинскими учетом порядок

Станіслав

Керівник, провідний фахівец безпеки

Одесса

40 000 грн.

57 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: гибридная

Обновлено 1 неделю назад